malpts

Uzman
Merhaba, internette bakıyorum. Bir parlak gri gibi gözüken var, bir de metalik koyu gri gözüken var. Tasarımı çok iyi de renk olarak nasıl duracak bilemiyorum. Mesela aşağı iki tane bırakıyorum, fotoğraf birbirlerinden renk olarak farklılar.

Screenshot_20260227_151736.webp

Screenshot_20260227_151818.webp

Kullanan varsa rengi hakkında yorum yapabilir mi? Duruma göre XFX Mercury alacağım çünkü.

Bu bütçeye çıkıyorsanız bence 5070 Ti alın biraz daha çıkabiliyorsanız.

Gerçi arada 8.000 TL fark var mış, 45.000 civarına düşüyor bazen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye çıkıyorsanız bence 5070 Ti alın biraz daha çıkabiliyorsanız.

Gerçi arada 8.000TL fark var mış 45.000 civarına düşüyor bazen.

Daha RAM almam gerek hocam. 40k üstüne cikmam biraz zor ekran kartı için. Ve de ne düzenli yayın açan biriyim ne de habire render alan biriyim. Çıkmanin bana pek bir yarar sağlayacağını sanmıyorum.

Işıklandırma ile ilgili. Ben olsam Mercury alırdım. Soğutması daha iyi.
Soğutması çok iyi evet ama kimisi sesli falan diyor pek doğru düzgün kaynakta yok 1-2 testten başka.Bir de 3x8 pin ne kadar güzel durur pek bilemiyorum ekstradan kablo tarağıyla falan çözülecek muhtemelen.

@SHERLOCKED

Son düzenleme:
Daha RAM almam gerek hocam. 40k üstüne cikmam biraz zor ekran kartı için. Ve de ne düzenli yayın açan biriyim ne de habire render alan biriyim. Çıkmanin bana pek bir yarar sağlayacağını sanmıyorum.

Soğutması çok iyi evet ama kimisi sesli falan diyor pek doğru düzgün kaynakta yok 1-2 testten başka.Bir de 3x8 pin ne kadar güzel durur pek bilemiyorum ekstradan kablo tarağıyla falan çözülecek muhtemelen.

@SHERLOCKED
Kablo tarağıyla muazzam duruyor.

Ben 3 ay kullandım bahsi geçen kartı. Çok güzel bir karttır. Rengi daha çok bronz ile gri arasında bir ton. Bu kartta en özlediğim güzellik güç kablosu görünmüyor. Çok güzel gizlenmişti. Soğutma ve performans konusunda da A tier kart. -30 undervolt yapınca fanları 900-1000 RPM 58 derece civarı sessiz sedasız çalışır. Kullanmış biri olarak tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 ay kullandım bahsi geçen kartı. Çok güzel bir karttır. Rengi daha çok bronz ile gri arasında bir ton. Bu kartta en özlediğim güzellik güç kablosu görünmüyor. Çok güzel gizlenmişti. Soğutma ve performans konusunda da A tier kart. -30 undervolt yapınca fanları 900-1000 RPM 58 derece civarı sessiz sedasız çalışır. Kullanmış biri olarak tavsiye ederim.

Kablo hiç bükülecekmiş gibi duruyor muydu takılıyken? Bana çok bükülme riski var gibi geldi beni biraz düşündürüyor açıkçası.

@malpts, kesinlikle hayır. Şöyleki kabloyu ekran kartı güç giriş kısmına biraz bolca bırakın. Yer var yetecek kadar. Zaten önemli olan kabloyu karta takıp hemen bükmemek.

@malpts, kesinlikle hayır. Şöyleki kabloyu ekran kartı güç giriş kısmına biraz bolca bırakın. Yer var yetecek kadar. Zaten önemli olan kabloyu karta takıp hemen bükmemek.

Kasanız siyah sanırsam. Camları falan da kapatınca daha da siyahlaşıyordur ekran kartı genelde cam filmi oluyor çünkü kasalarda. Sizce çok fark edilecek kadar belli oluyor muydu bu gri bronz renk siyah donanımların arasında?