W whystreo Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 92 Beğeniler 16 19 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar selam, RX 9070 XT Nitro+ kullananlar bir yardımcı olabilir mi? Hangi oyunda kaç derece görüyorsunuz? Hangi çözünürlükte ve ayar seviyesinde oynuyorsunuz, sıcaklıklar nasıl? FurMark, 3DMark ve diğer testlerde aldığınız sıcaklık, FPS ve skorlar nedir? Coil whine yaşayan var mı? Varsa hangi oyunlarda ortaya çıkıyor? Ben kendi sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum.
Arkadaşlar selam, RX 9070 XT Nitro+ kullananlar bir yardımcı olabilir mi? Hangi oyunda kaç derece görüyorsunuz? Hangi çözünürlükte ve ayar seviyesinde oynuyorsunuz, sıcaklıklar nasıl? FurMark, 3DMark ve diğer testlerde aldığınız sıcaklık, FPS ve skorlar nedir? Coil whine yaşayan var mı? Varsa hangi oyunlarda ortaya çıkıyor? Ben kendi sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 19 Kasım 2025 #2 whystreo dedi: Arkadaşlar selam, RX 9070 XT Nitro+ kullananlar bir yardımcı olabilir mi? Hangi oyunda kaç derece görüyorsunuz? Hangi çözünürlükte ve ayar seviyesinde oynuyorsunuz, sıcaklıklar nasıl? FurMark, 3DMark ve diğer testlerde aldığınız sıcaklık, FPS ve skorlar nedir? Coil whine yaşayan var mı? Varsa hangi oyunlarda ortaya çıkıyor? Ben kendi sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum. Eki Görüntüle 203280 Genişletmek için tıkla... 1440p monitörünüz yok mu? 1440p'de teste sokar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2025
whystreo dedi: Arkadaşlar selam, RX 9070 XT Nitro+ kullananlar bir yardımcı olabilir mi? Hangi oyunda kaç derece görüyorsunuz? Hangi çözünürlükte ve ayar seviyesinde oynuyorsunuz, sıcaklıklar nasıl? FurMark, 3DMark ve diğer testlerde aldığınız sıcaklık, FPS ve skorlar nedir? Coil whine yaşayan var mı? Varsa hangi oyunlarda ortaya çıkıyor? Ben kendi sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum. Eki Görüntüle 203280 Genişletmek için tıkla... 1440p monitörünüz yok mu? 1440p'de teste sokar mısınız?
KS KS W whystreo Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 92 Beğeniler 16 19 Kasım 2025 #3 Alessandro Del Piero dedi: 1440p monitörünüz yok mu? 1440p'de teste sokar mısınız? Genişletmek için tıkla... 1080p hocam monitör.
Alessandro Del Piero dedi: 1440p monitörünüz yok mu? 1440p'de teste sokar mısınız? Genişletmek için tıkla... 1080p hocam monitör.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 19 Kasım 2025 #4 whystreo dedi: 1080p hocam monitör. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, normal değerler.
KS KS W whystreo Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 92 Beğeniler 16 19 Kasım 2025 #5 Alessandro Del Piero dedi: Tamam hocam, normal değerler. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlardaki değerlere baktığımda diğer oyunculara göre aynı grafik ayarlarında bi' 5-6 derece daha fazla sıcaklıklarda.
Alessandro Del Piero dedi: Tamam hocam, normal değerler. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlardaki değerlere baktığımda diğer oyunculara göre aynı grafik ayarlarında bi' 5-6 derece daha fazla sıcaklıklarda.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 19 Kasım 2025 #6 whystreo dedi: Hocam oyunlardaki değerlere baktığımda diğer oyunculara göre aynı grafik ayarlarında bi' 5-6 derece daha fazla sıcaklıklarda. Genişletmek için tıkla... Oyundaki çektiği watt farklı olabilir burada 329 watt çekiyor oyunda 400 falan olabilir.
whystreo dedi: Hocam oyunlardaki değerlere baktığımda diğer oyunculara göre aynı grafik ayarlarında bi' 5-6 derece daha fazla sıcaklıklarda. Genişletmek için tıkla... Oyundaki çektiği watt farklı olabilir burada 329 watt çekiyor oyunda 400 falan olabilir.