Deniz744
Başarılı
Ben Minecraft hesabımı 80 liraya aldım, çalıntıymış anladığım kadarıyla. Ama şu an hesap 4 senedir bende her şeye giriyorum.
Banlı falan gelmedi değil mi?
Ben Minecraft hesabımı 80 liraya aldım, çalıntıymış anladığım kadarıyla. Ama şu an hesap 4 senedir bende her şeye giriyorum.
Satıcının insafına kalmış. Bansız yazıyorsa ve banlı çıkarsa iade edersin.
Şans meselesi bir de çalıntı bir şey kullanmak gece uyutmaz beni. Ve hesabın gerçek sahibu tarafından tekrardan alınması var.
Ben de o dönem 20 ₺ G2A almıştım. Hesabı Mojang aktardım ve halen kullanıyorum. Gerçi sizin anlattığınız ile aynı olmayabilir. İlk Minecraft hesaplarını satıyorlardı. Kullanıcı adı ve şifre ile girdiğiniz, onlara e-posta atayıp kendi hesabınız yapıyordunuz.Ben Microsoft migration kampanyası döneminde almıştım, Mojang hesapları silinince hiçbir iz kalmadı eskiden.
Şans meselesi bir de çalıntı bir şey kullanmak gece uyutmaz beni. Ve hesabın gerçek sahibu tarafından tekrardan alınması var.
Desteğe yazar, onlarda birkaç soru sorar, (ne zaman açtın, ilk ismin ne idi) gibi.
Kişi doğru cevapları verirse hesabı ona veriyorlar.
Böyle bir durumda İtemsatış yardim etmez mi? Hem satıcılar kimlik doğrulaması yapıyor satış yapabilmek için. O kişi bunu bile bile çalıntı hesap satar mı?