Ben Microsoft migration kampanyası döneminde almıştım, Mojang hesapları silinince hiçbir iz kalmadı eskiden.
Ben de o dönem 20 ₺ G2A almıştım. Hesabı Mojang aktardım ve halen kullanıyorum. Gerçi sizin anlattığınız ile aynı olmayabilir. İlk Minecraft hesaplarını satıyorlardı. Kullanıcı adı ve şifre ile girdiğiniz, onlara e-posta atayıp kendi hesabınız yapıyordunuz.

Bu arada çalıntı bir hesaba 200 ₺ vermezdim. Ana oyun 650 ₺ civarı. Para biriktirip ömürlük alın. Veya şimdilik Gamepass alın ve üzerinden oynayın. Sonraki ay bitiminde Gamepass'in sağladığı indirim ile kalıcı alın. Oyun olduğu için ne kadar indirim sağlar bilmiyorum. Ama GP dahil oyunları, GP üyelerine indirimli sattıklarını biliyorum.

Bu oyuna da indirim dahilse 509 ₺ paketi 470-480 ₺ alırsınız. Veya yine para biriktirip 509 ₺ almak da mantıklı. Minecraft ömürlük bir oyun, ne zaman şifresi değişeceği belli olmayan çalıntı bir hesaba 200 ₺ verilmez.

2025-01-26_21-31.webp

Desteğe yazar, onlarda birkaç soru sorar, (ne zaman açtın, ilk ismin ne idi) gibi.
Kişi doğru cevapları verirse hesabı ona veriyorlar.

Böyle bir durumda İtemsatış yardim etmez mi? Hem satıcılar kimlik doğrulaması yapıyor satış yapabilmek için. O kişi bunu bile bile çalıntı hesap satar mı?