Bunun yerine satıcısı Hepsiburada olan Realme 12+ alınır mı? 15 bin lira.

Bütçe biraz çıkar ise bu iki üründen birisini alabilirsin.

Kamera için Honor, işlemci vs için POCO.

Bütçe 15 bin üstüne 1 TL bile çıkmazsa da birazdan atacağımı al.

Fiyata en mantıklı bunu bulabildim.

X6 pro bende var. Ben kullanıyorum güzel. Yalnız renk olarak annem bu rengi beğendi. Bir de o xiaomi lila rengi. Oyun oynamıyor kendisi. Sadece arayüz akıcı olsun yeter

Yurt dışı istersen 12 bin civarına 512 GB X6 Pro, 15 civarına Mi 13 alınabilir. 8 Ay kullandıktan sonra bu yeni çıkan server kaydı ile anakarta falan bulaşmadan kaydettirebilirsin.

X6 Pro bende var. Ben kullanıyorum güzel. Yalnız renk olarak annem bu rengi beğendi. Bir de o Xiaomi lila rengi. Oyun oynamıyor kendisi. Sadece arayüz akıcı olsun yeter

Anladım o zaman Honor ya da Samsung alınabilir. Eğer genel olarak iyi ve ileri seviye olsun isterseniz de 16 civarına kayıt yapılmış Xiaomi 13 satılıyor.

Yurt dışı istersen 12 bin civarına 512 GB X6 Pro, 15 civarına Mi 13 alınabilir. 8 Ay kullandıktan sonra bu yeni çıkan server kaydı ile anakarta falan bulaşmadan kaydettirebilirsin.
Bahsettiğiniz server kaydı ile ilgili bilgim yok. Ben donanıma müdahale ile bir de android güncellemesine engel olan yöntemleri duydum.

Bahsettiğiniz server kaydı ile ilgili bilgim yok. Ben donanıma müdahale ile bir de Android güncellemesine engel olan yöntemleri duydum.

1 ay önce çıkmış bu yöntem. Ve şu an donanıma müdahale ile bile kayıt yapılamayan ya da söktürmek istemeyen kişiler telefonları böyle kaydettiriyorlar.

Fiyata en mantıklı bunu bulabildim.
Samsung un satış stratejisini sevmiyorum. Sizde hak vereceksiniz ki aparat vs hiçbir şey yok.

1 ay önce çıkmış bu yöntem. Ve şu an donanıma müdahale ile bile kayıt yapılamayan ya da söktürmek istemeyen kişiler telefonları böyle kaydettiriyorlar.
Detaylı bilgi için link vs atar mısınız?

Samsung'un satış stratejisini sevmiyorum. Sizde hak vereceksiniz ki aparat vs hiçbir şey yok.

Detaylı bilgi için link vs atar mısınız?

Facebook linki ve yönlendirme yasak olduğu için maalesef atamıyorum. Ama bulabilmeniz için Facebook'ta ki birkaç yurt dışı telefon grubuna girerseniz ve sorarsanız sizi referanslı kişilere direkt yönlendiriyorlar.

Facebook linki ve yönlendirme yasak olduğu için maalesef atamıyorum. Ama bulabilmeniz için Facebook'ta ki birkaç yurt dışı telefon grubuna girerseniz ve sorarsanız sizi referanslı kişilere direkt yönlendiriyorlar.
Teşekkürler hocam az önce technopat konusunu okudum. Recep baltaş özet geçmişti. Riskli ucuz işe yaramaz bir yöntem. Ve yakında muhtemelen bloke edilir.

Samsung'un satış stratejisini sevmiyorum. Sizde hak vereceksiniz ki aparat vs hiçbir şey yok.

Apple sayesinde kaldırmayan kalmayacak yakında. Kutuyu da kaldırırlarsa şaşırmam.

Teşekkürler hocam az önce Technopat konusunu okudum. Recep Baltaş özet geçmişti. Riskli ucuz işe yaramaz bir yöntem. Ve yakında muhtemelen bloke edilir.

O konu eski ve tecrübesizce yazılmış bir konudur muhtemelen. Çünkü Samsung dahil tüm yurt dışı telefonlar bu şekilde kaydediliyor. Burada da kendi açmış olduğum rehberim var. Yakında Xiaomi için olanını da ekleyeceğim. Sadece daha fazla yaygınlaşıp kesinleşmesini bekliyorum. Numarayı güvenilir olmayanlara kaptırdıktan sonra yurt içi telefonu da aynı şekilde kapattırabilirsiniz. Araştırırsanız 2017-2018'den beridir olan bir yöntem. Tabii size kalmış. Attığım modellerden birisini alıp geçedebilirsiniz.

Apple sayesinde kaldırmayan kalmayacak yakında. Kutuyu da kaldırırlarsa şaşırmam.

O konu eski ve tecrübesizce yazılmış bir konudur muhtemelen. Çünkü Samsung dahil tüm yurt dışı telefonlar bu şekilde kaydediliyor. Burada da kendi açmış olduğum rehberim var. Yakında Xiaomi için olanını da ekleyeceğim. Sadece daha fazla yaygınlaşıp kesinleşmesini bekliyorum. Numarayı güvenilir olmayanlara kaptırdıktan sonra yurt içi telefonu da aynı şekilde kapattırabilirsiniz. Araştırırsanız 2017-2018'den beridir olan bir yöntem. Tabii size kalmış. Attığım modellerden birisini alıp geçedebilirsiniz.

Anladım hocam. Konuyu takip edeceğim.

Poco X6 5g aldım hocam. 16 bin.

Son düzenleme: