Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alestaaTo

Uzman
Arkadaşlar merhaba. 512 GB'lik M.2 SSD'li oyuncu laptopuma ek olarak bir TB'lık M.2 SSD aldım. Bu SSD'ye Steam üzerinden oyunları kurabiliyorum fakat Epic Games'ten kuramıyorum. Konum seçmemi istiyor ancak disk bomboş. Sistem C'de, bu diski oyunlara ayırmayı planladım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba. 512 GB'lik M.2 SSD'li oyuncu laptopuma ek olarak bir TB'lık M.2 SSD aldım. Bu SSD'ye Steam üzerinden oyunları kurabiliyorum fakat Epic Games'ten kuramıyorum. Konum seçmemi istiyor ancak disk bomboş. Sistem C'de, bu diski oyunlara ayırmayı planladım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yeni SSD'yi D diski yaptıysanız, içinde "Epic Games" diye klasör oluşturun. Sonra uygulamasına girin, ayarlara tıklayın. İndirme yöneticisi yazacak, oraya tıklayın. "Change the installation location" yazan kutucuğa D diskindeki klasörü seçin, ona yüklenecektir.
Epic Games üzerinden oyun yüklerken sizler konumunu seçebiliyorsunuz. "Disk bomboş gösteriyor" dediğinizden kastınız nedir orayı anlayamadım.

Yeni SSD'yi D diski yaptıysanız, içinde "Epic Games" diye klasör oluşturun. Sonra uygulamasına girin, ayarlara tıklayın. İndirme yöneticisi yazacak, oraya tıklayın. "Change the installation location" yazan kutucuğa D diskindeki klasörü seçin, ona yüklenecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet teşekkürler o şekilde yaptım sorun çözüldü.

Epic Games üzerinden oyun yüklerken sizler konumunu seçebiliyorsunuz. "disk bomboş gösteriyor" dediğinizden kastınız nedir orayı anlayamadım.

Yani hocam sadece Steam klasörü vardı başka klasör yoktu sistemc de idi ama sorunu çözdüm kuruluyor oyunlar.