Gaming.Gen.TR Satın alınan RAM sıfır değil mi?

Hocam hiç bilmiyorum valla canımı sıktı keyfim yerinde idi yani.
Sıfır ürünlerde bile onca sorun çıkıyorken, açılmış bir ürünü gönül rahatlığı ile kullanabileceğinizi sanmıyorum. Bence gönderin, sıfır kapalı kutu göndersinler.

Objektif olmak gerekirse, ben de sıfır ürün parasını verip açılmış ürün almam. Bu durumda iade edin. Madem iade edilmiş bir ürün satılıyor, o zaman bunu belirtmeleri gerekir. Amazon’un yaptığı gibi 6.000 TL yerine 5.499 TL veya 5.300 TL gibi bir fiyattan satmalılar. Çünkü Amazon bazı ürünlerinde bu şekilde yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şüpheniz ver ise değişim talep edebilirsiniz, olmasa eğer iade edin. Başka satıcı da alırsınız.

Bunu sadece Amazon yapabilir, diğer satıcıları pek yapabileceğini sanmıyorum. Ve Amazonun yapmasının sebebi iade politikası aşırı esnek olmaları.

İade edin bu resmen terbiyesizlik.

Bence etik olan da bu. Birçok firma, iade edilen ürünleri sıfır fiyatına satmak yerine durumu alıcıya bildirip ona göre satış yapabilir. Aksi halde sürekli iade süreci yaşanır ve ürünler yalama vida durumuna döner. Bana kalırsa, örneğin “XXX ekran kartı” 30.000 TL’ye satılacağına, “iade edilmiş, test edilmiş” şeklinde kırmızı yazıyla belirtip sitesinde 25.000 TL’ye satışa koymak çok daha doğru olur.

Türkiye'deyiz be hocam, kim zararına ürün satmak ister ki? Herkes parasına bakıyor.

Türkiye'deyiz be hocam, kim zararına ürün satmak ister ki? Herkes parasına bakıyor.
İşin bu yanı da var; dediğim etik olan kısmı uygulamak zor. Keşke ülkemizde de bu şekilde yapılsa, ama mevcut durumda pek mümkün görünmüyor.

Yukarda satıcıyı güzelleyenler olmuş. Yok işte herkes iade ederse ne yaparmış yok şu olur muş yok bu. Arkadaşım, her işin riski vardır. Adam kazancını bizimle paylaşıyor mu? Hayır. Zararını bizim düşünmemize gerek yok o zaman.
Ürünü hemen iade et. Sen sıfır ürün için para ödedin. İade edilmiş ürün için değil.

Sıfır ürünlerde bile onca sorun çıkıyorken, açılmış bir ürünü gönül rahatlığı ile kullanabileceğinizi sanmıyorum. Bence gönderin, sıfır kapalı kutu göndersinler.

Müşteri hizmetlerini hiç beğenmedim hocam bir de. Muhtemelen garantisi bizzat Gaming.Gen.TR.

KLEVV Türkiye disbürtörü göremedim ben hocam garanti konusunda. Muhtemelen ürünleri yurtdışından getirtip, kendileri garanti veriyor.

Hocam Amazon'dan geçen gün ürün aldım. Yanlış göndermişler. Jelatinini bile açmadım. Baktım yanlış ürün. Güzelce geri paketledim ve iade ettim. Bir tane çizik bile oluşturmadım ürün üzerinde. Dedim olabilir yani, benden sonra başkasına satılırsa ürün en azından arkamızdan küfür etmesinler. Amazon yeni gibi şeklinde özellikle belirtiyor. O yönünü adamların çok seviyorum. En azından güven problemi yaşatmıyorlar insana.

Bakalım hocam mail bekliyorum hala. Tek hoşuma giden şey, hızlı kargo oldu şahsen şu anlık. Ama bildiğim bir şey var ise, bir daha kesinlikle bu firmadan alışveriş yapmam. Kalite kontrolde yok anladığım kadarıyla arkadaşlarda.

İade edin bu resmen terbiyesizlik.

Zaten beni sinirlendirende saygısızlık yapmış olmaları hocam dediğiniz gibi. Yoksa kargoda zarar görebilir vs onlara takılmam. Konuşuruz hallederiz. Arayınca muhattap olacak kimse olmaması canımı sıktı.

Kimse yukarı da satıcıyı güzelleme yapmadı, bunu benzer sorunu Amazonda bile yaşadım. Ürün sıkıntısız olduğu pek umursamadım.
Bence burada yapılması gereken en iyi şey iade politikası gözden geçirilmesi gerekli. Ya da açılmış ürünleri sorunsuz ise eğer yeniden kutulanması olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…