Detaylar
Kim cevapladı?PC Uzmanı
Başarılı
Garantiye göndermen gerektiğini söyleyecekler büyük ihtimalle.
Doğrudur hocam Trendyol'a veya aldığım satıcıya nasıl ulaşırım Trendyol üzerinden garantiye yolliyim.
- Makaleler
- 10
Ürün nedir? Trendyol'a değil yetkili firmaya gönderin.
PC Uzmanı
Başarılı
Ürün nedir? Trendyol'a değil yetkili firmaya gönderin.
Razer Kraken V3 Hypersenss kulaklığın RGB ışığı artık yanmıyor Trendyol'dan Vatan Bilgisayar satıcısından aldım.
İlkay Demir
Uzman
Ürün 6 ay içinde bozulduğu için ayıplı mal kapsamına girer. Ürünün tamirini değil de sıfır kapalı kutusunu talep edin. Aynısının sıfır kapalı kutusu yoksa bir üst modeli vermek zorundalar. Eğer böyle bir şey yapmayacaklarsa THH'ne başvurun.
PC Uzmanı
Başarılı
Teşekkür ederim hocam, aynen öyle yapacağım.Ürün 6 ay içinde bozulduğu için ayıplı mal kapsamına girer. Ürünün tamirini değil de sıfır kapalı kutusunu talep edin. Aynısının sıfır kapalı kutusu yoksa bir üst modeli vermek zorundalar. Eğer böyle bir şey yapmayacaklarsa THH'ne başvurun.
- Makaleler
- 10
Razer Kraken V3 hypersenss kulaklığın RGB ışığı artık yanmıyor Trendyol'dan Vatan Bilgisayar satıcısından aldım.
Trendyol ya da vatana başvurmayacaksınız. THH için daha çok erken. Önce aral firmasına başvurmanız gerekli. Resmi distribütör cihazı inceleyip karar verecek. Eğer cihazda problem varsa aral tarafından iade/değişim raporu verilir. Bu raporu ise Trendyol'a vereceksiniz o Vatan Bilgisayar'a iletecek.
Shock Blast
Uzman
Eğer elinde stok varsa degisim gonderirler rica edersen belki iade yaparlar.Merhaba arkadaşlar. Trendyol'dan kulaklık almıştım, 2 ay geçti ve şimdi bozuldu. 14 gün içinde iade etme gibi bir buton yok artık, nasıl iade edeceğim?
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-