arda24142

Becerikli
Crucial 16GB RAM satıyorum. Çocuk ile WhatsApp'tan konuşuyoruz ve dedi ki "Havaleden önce kargola, eğer ki parayı atmazsam kargonu geri çekersin.". Bunu yapabiliyor muyum, dolandırılır mıyım ona göre satacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo bir kere şubeden çıkıp transfer merkezine girdiği an, o paketi durdurmak için MİT müsteşarı olman lazım.
Eğer çok güven sorunu yapıyorsa, kardeşim Param Güvende (sahibinden) veya dolap uygulaması üzerinden al, komisyonu sen öde de. Kabul etmiyorsa %100 dolandırıcıdır.

O parayı bana atsın, sen kargoya ver. Sonra onaylarsa ben parayı sana yollarım onaylamazsa da ram sana eksiksiz geri dönünce ona parayı iade ederim. Komisyon da istemem.

Şakası bir yana, ben peşinen bilip bilmeden kimsenin günahına girmem ve dolayısıyla belki iyi niyetlidir karşı taraftaki arkadaş ama girilecek risk de değil.

Kargoya verilen ürünü geri çektirmen için sevkiyata çıkmamış olmaması gerekiyor. Bu tipik bir dolandırıcılık. Böyle durumlar için Param Güvende sistemini kullanabilirsin.

Param Güvende bir tane forum açmıştım kimse satıcıyı korumuyor iade isterse edip parayı sana göndermeyebilir falan dedi 20 kişi falan.