Ben bozüyük ilçesindeyim bilecikteyim yani RAM'ı alacak kişide istanbuldaymış eyvallah abi.
İstanbul'da, Bozüyükteyim'i Beylikdüzü diye okumam !! Facia mıyım neyim hahaha :) İstanbulun neresindeymiş semtini de sor bakalım. Yakınsa yine yardımcı oluruz ayıpsın lafımız ortada kalmasın :))

Evet, sattığım ürünü hasarlı geldiğini kanıtladığım için paramı aldım.

Ben Param Güvende'nin satıcıya koruduğuna inanmıyorum o yüzden öyle satamam ya bir konu açmıştım hatta bakabiliyorsunuz galiba çoğu kişi işte eğer ki iade etmek istiyorum derse iadesi direk kabul oluyor çakıl taşı koysa bile parası ona geliyor sende ortada çakıl taşı ile kalıyorsun falan demişti.

İstanbul'da, bozüyükteyim'i Beylikdüzü diye okumam! Facia mıyım neyim hahaha :) İstanbul'un neresindeymiş semtini de sor bakalım. Yakınsa yine yardımcı oluruz ayıpsın lafımız ortada kalmasın :))

Hocam nasıl bir yardım edersiniz :D

Dolandırmaya çalışıyor engelle geç, ilk önce paranı al sonra kargola. Ve asla param güvendeye bulaşma feci başın ağrır.

Kutuyu açtın diyelim içinden işte farklı bir ürün falan çıktı ne oluyor sonrasında.
Alıcı ürünü iade ettiğinde para hemen onun hesabına yatmıyor. Satıcı olarak onaylaman gerekiyor. Ben onaylamadığım için müşteri hizmetlerine ulaştığımda problemimi çözdüm.

Dolandırmaya çalışıyor engelle geç, ilk önce paranı al sonra kargola. Ve asla Param Güvende'ye bulaşma feci başın ağrır.

Karşımdaki çocuk ama ilk parayı gönderir sonra da kargoya veririm yazdımda kabul ederse böyle satarım yoksa satmam ilk para.

Alıcı ürünü iade ettiğinde para hemen onun hesabına yatmıyor. Satıcı olarak onaylaman gerekiyor. Ben onaylamadığım için müşteri hizmetlerine ulaştığımda problemimi çözdüm.

Tamam onaylamadın adam ürünü sana nasıl geri verecek.