erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Gerçekten buraya çok sinir olduğum bir olayı yazmak istiyorum. Ben 1 yıl önce çalınan telefonumu, pazartesi günü savcılıktan teslim aldım. Aldıktan sonra IMEI'nin savcılık tarafından e-Devlet'te kapatıldığını gördüm ve tekrardan savcılığa gittim bana BTK'yı aradıktan sonra BTK tarafından açılacağını söyleyip geri gönderdi. Bende BTK'yı aradım fakat BTK konuyla ilgili savcılık onayı olmadan cihazın BTK tarafından açılamayacağını ya savcı açmalı ya da onay verdiğine dair iletişime geçmeli dedi bunun üzerine tekrardan İstanbul adliyesine gittim fakat savcı bu sefer de UYAP'dan kontrol ediyorum ve savcılık tarafından kapatılmadığı yazıyor dedi ve bana birkaç evrak verip bunları BTK'ya postalayıp açılmasını talep edin dedi. Bende bunu yapmadan önce BTK'yı arayıp nereye postalamam gerektiği hakkında detaylı bilgi isteyecekken BTK bana böyle bir hizmetin olmadığını belirtti.

Gerçekten bu durumdan yoruldum benim cihazım yaklaşık 4 gündür açılmıyor ve Adliye'de evime uzak olduğundan 1 günüm çöp oluyor.

Şikayet etmek için bu bağlantıdaki bilgilere göz atabilirsiniz, geçmiş olsun.

Şikayet etmek için bu bağlantıdaki bilgilere göz atabilirsiniz, geçmiş olsun.

Hocam peki ben şikayet ettikten sonra ne olur? Çünkü benim cihazım kapalı ve sadece kapatan savcı aktif edebiliyormuş bu durumdan kaynaklı savcılıkla ilgili bir sorun çıkarsa yerine başka bir görevli ilgilenebilir mi?

Hocam peki ben şikayet ettikten sonra ne olur? Çünkü benim cihazım kapalı ve sadece kapatan savcı aktif edebiliyormuş bu durumdan kaynaklı savcılıkla ilgili bir sorun çıkarsa yerine başka bir görevli ilgilenebilir mi?

Ne olabileceğini maalesef tam olarak kestiremiyorum. Ancak savcılık kaynaklı bir sorun çıkarsa tabii ki de başka bir görevli atanır ve sorununuz çözülür.