ASUS ROG ekipmanlarım var bir öncekilerde yine ASUS ekipmanlarıydı ASUS Cerberus Mech ve şu anki klavyemde de 2 yılını doldurdukları garantileri bittiği gibi ışık sorunları baş gösterdi. ASUS'un çevre ekipmanları alınmaz.

ASUS ROG ekipmanlarım var bir öncekilerde yine ASUS ekipmanlarıydı ASUS Cerberus Mech ve şu anki klavyemde de 2 yılını doldurdukları garantileri bittiği gibi ışık sorunları baş gösterdi. ASUS'un çevre ekipmanları alınmaz.
Ben inatla ikinciye de ASUS faresini aldım. Tuşu yine sorun çıkardı. Yapacak bir şey yok.

Penta ithalatçı ve perakende satışı yok, İtopya'dan aldıysan İtopya verecek paranı.
Rog Keris ürünümü Rog Keris Wireless Aimpoint 2.4GHz ile değiştirecekler. Penta'nın bir üst kablosuz versiyonu ile değiştirmesine şaşırdım açıkçası. Kablolu farenin bozulması sayesinde kablosuz fare kullanacağım.

Ben inatla ikinciye de ASUS faresini aldım. Tuşu yine sorun çıkardı. Yapacak bir şey yok.

Bir tanıdık geldi bana da :D.

ROG Keris ürünümü ROG Keris Wireless aimpoint 2.4GHz ile değiştirecekler. Penta'nın bir üst kablosuz versiyonu ile değiştirmesine şaşırdım açıkçası. Kablolu farenin bozulması sayesinde kablosuz fare kullanacağım.

Açıkçası mecburlar karara göre ya değişim ya da bir üst model verilmesi gerekiyor. Bende de Delta s Core vardı sol kulaklık gıcırdıyordu. Tüketici hakem heyetine başvurdum ( çünkü iade almadılar ). Karar lehime çıktı kararla beraber ROG Fusion 2 300 yolladılar :D.

Bir tanıdık geldi bana da :D.

Açıkçası mecburlar karara göre ya değişim ya da bir üst model verilmesi gerekiyor. Bende de Delta s Core vardı sol kulaklık gıcırdıyordu. Tüketici hakem heyetine başvurdum ( çünkü iade almadılar ). Karar lehime çıktı kararla beraber ROG Fusion 2 300 yolladılar :D.
Çok iyi bir değişim olmuş.