Makaleler
5
Yer
Winterfell
Selam, eğer arabanız eski model bir araba ise, SDHC bir SD kart ve bir adaptör lazım (direkt adaptör şeklinde satılanlar da var).
Rehbere konu araç Golf 2005 model bir araçtır, kullanacağınız SD kart boyutu ve biçimi değişiklik gösterebilir.
Ben Gemini yardımıyla buldum alacağımız SD kartı.

Benim kullandıklarım:

1717884867531.webp

1717884964694.webp

Masaüstünde kullanabileceğiniz adaptör:

Öncelikle telefona takıp müzik indirdiniz ardında da adaptöre sonra da arabaya taktınız diyelim ve hata verdi.
Büyük ihtimal içinde bir sürü "download, DCIM, vb." dosya olduğu içindir. SD kartı tertemiz yapmak için adaptörle birlikte laptopun sağ tarafında ki girişe takıyoruz ama takmadan önce 'lock' kısmındaki plastik şeyi aşağı indirin.

Ardından bu videodaki adımları SD kartımız için yapıyoruz. Son olarak tüm şarkılar MP3 formatında olacak şekilde kartın içine atıyoruz ve artık arabada dinleyebilirsiniz. (şarkıların isimlerini kısaltmanızı öneririm.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben arabada SD kart kullanmak için internette bayağı aradım, başkasının aramasına gerek yok. Burası da bir forum olduğu için insanları tatmin etmek için değil insanların yararına olması için paylaşımlar yapılıyor. Belki anlayamamışsınızdır henüz.

Ben arabada SD kart kullanmak için internette bayağı aradım, başkasının aramasına gerek yok.

Senin araştırman bu kadar ise, o zaman kesinlikle herkes kendi araştırmasını kendisi yapsın ya da bilene sorsun.

O zaman başlayalım:

Hangi kapasite kart kullanılmalı? Maksimum 32 GB? Daha yüksek olabilir mi?

Benim 5 tane laptopum var. 4 tanesinde MicroSD kart girişi sol tarafta. Adaptör gerekli mi?
Masaüstü PC kullananlar bu işlemleri yapamıyorlar mı?

MicroSD kartı bir telefona takarak ve bu telefonu USB kablosu ile bir PC'ye bağladığımız da, format atamıyoruz mu?

Lock plastik şey nedir?

MP3'lerin vbr ya da CBR olmaları sorun olabilir mi?

MP4'leri her zaman MP3'e çevirmek zorunda mıyız? Ya da ogg'ları?

Senin araştırman bu kadar ise, o zaman kesinlikle herkes kendi araştırmasını kendisi yapsın ya da bilene sorsun.

O zaman başlayalım:

Hangi kapasite kart kullanılmalı? Maksimum 32 GB? Daha yüksek olabilir mi?

Benim 5 tane laptopum var. 4 tanesinde MicroSD kart girişi sol tarafta. Adaptör gerekli mi?
Masaüstü PC kullananlar bu işlemleri yapamıyorlar mı?

MicroSD kartı bir telefona takarak ve bu telefonu USB kablosu ile bir PC'ye bağladığımız da, format atamıyoruz mu?

Lock plastik şey nedir?

MP3'lerin vbr ya da CBR olmaları sorun olabilir mi?

MP4'leri her zaman MP3'e çevirmek zorunda mıyız? Ya da Ogg'ları?

Maksimum hafıza arabadan arabaya değişir bizim kullandığımız maksimum FAT32 destekliyor.
Araçta adaptörle dinleyeceğimize göre adaptör gerekli.
Laptopunuzun sağına ve soluna bakarak girişi görebilecek zekaya sahip olduğunuzu düşünüyorum.
Bilgisayardan anlayan herkes attığım videoda ki işlemi ister laptop ister masaüstü ile yapabilir, bu adaptör daha cep dostu.
Arabada kullanabilmen için adaptör zorunlu istersen yakarak formatla.
Plastik şeyin adını bilmiyorum, insani düzeyde zekanız varsa elinize aldığınızda anlarsınız.
Arabada şarkıyı dinleyebilmen için MP3 kullanman lazım, diğer formatlar daha yeni modellerde kullanılabilir belki bilmiyorum, arabanız 90'lardan sonra bir model iste büyük ihtimal MP3 destekler. (kendi aracınızın teybine bakabilirsiniz)
MP4'ü MP3'e çevirmeden dinleyemezsin. Bu teypten teybe değişecek bir şey, bazı teypte telefon bağlanamazken kendin satın aldığın teyplerde bağlama şansın var. Benim gibi telefon bağlamamanlar için bir kaynak olsun diye açtım konuyu gerçekten sorduğunuzu merak eden olursa aşağıya yazabilir.

Herkes kendi araştırmasını kendisi yapacaksa forumu kullanmanı önermem burada ki insanlar birbiriyle iletişimde bulunarak sorunlarını çözüyor, siz araştırmanızı bireysel yaparak insanları rahat bırakabilirsiniz.

Daha fazla merak etmediğiniz soru varsa sormayın ve "araştırın".