Detaylar
Kim cevapladı?1.0 ecotsi ise düşünülebilir. Kendim de aynı motora sahip 2018 model ibiza kullanıyorum, memnunum diyebilirim sadece yakıt tüketimi biraz fazla.
1.0 motor sıkıntı olur almayın dediler onun için 1.6TDI bakıyoruz. Eğer 1.0 daha iyiyse daha yüksek model de alabiliriz.
1.0 motor sıkıntı olur almayın dediler onun için 1.6TDI bakıyoruz. Eğer 1.0 daha iyiyse daha yüksek model de alabiliriz.
1.0 2024 model polom var. İnanılmaz fazla yakıyor. Sırf bu sebepten değiştireceğim. 1.0 araba bir daha asla almam.
northstar
Uzman
Manuel/atmosferik kombinasyonlu modelin pişman etme olasılığı yüksek ama 1.6 TDI da Turbo benzinli modele göre mantıklı seçim olur, katılıyorum. Belki dizel motor sesinden rahatsız olacaksanız tam tersi düşünülebilir ama 3 silindirli 1.0 motor da biraz sarsıntılı çalışıyor.
1.0 2024 model polom var. İnanılmaz fazla yakıyor. Sırf bu sebepten değiştireceğim. 1.0 araba bir daha asla almam.
Fazla yaktığını duymamıştım. 1.0 daha az yakar diye düşünüyordum hatta. Az yakar az gider gibi bir düşüncem vardı. Asıl korkum, yokuşları çıkamaz, bas bas gitmez falan gibi bir algı oluşturmuşlardı yani. O zaman 1.6TDI olana yönelelim en baştaki gibi.
Manuel/atmosferik kombinasyonlu modelin pişman etme olasılığı yüksek ama 1.6 TDI da Turbo benzinli modele göre mantıklı seçim olur, katılıyorum. Belki dizel motor sesinden rahatsız olacaksanız tam tersi düşünülebilir ama 3 silindirli 1.0 motor da biraz sarsıntılı çalışıyor.
Şu an kullandığımız araç 2012 model 1.6TDI Caddy. Motorun performansından falan memnunuz. Yine bildiğimiz motoru alalım diye düşünmüştük ama 1.0 iyi deyince üstteki arkadaş soru işareti oluşmuştu. Genel olarak araba nasıl sizce alınır mı? Daha iyi alternatifi var mı?
Yokuş çıkmama, bas bas gitmeme gibi bir olayı yok gidişi gayet iyi. Fakat yakıtından memnun değilim. İstanbul trafiğinde 12-13 aşağısıni görmüyor.Fazla yaktığını duymamıştım. 1.0 daha az yakar diye düşünüyordum hatta. Az yakar az gider gibi bir düşüncem vardı. Asıl korkum, yokuşları çıkamaz, bas bas gitmez falan gibi bir algı oluşturmuşlardı yani. O zaman 1.6TDI olana yönelelim en baştaki gibi.
Yokuş çıkmama, bas bas gitmeme gibi bir olayı yok gidişi gayet iyi. Fakat yakıtından memnun değilim. İstanbul trafiğinde 12-13 aşağısıni görmüyor.
Yani 2 3 sene daha güncel olacak ama motoru 1.0 olacak. Ne yapalım sizce?
1.6 TDİ yönelin bence.Yani 2 3 sene daha güncel olacak ama motoru 1.0 olacak. Ne yapalım sizce?