Bütçe
1.300.000
Bu araç alınır mı? Sorunsuz mudur? Yoksa 1.2 - 3 milyon fiyatta önerebileceğiniz başka SW var mı? Genellikle sorunsuz parçası ve ustası bulunan İzmir ve çevresinde kullanacağız ve uzun yol yapacağız. Üzmeyen SW önerir misiniz? Teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...r-cam-tavan-led-far-emsalsiz-1330078866/detay
Alınmaz, hem fiyat çok hem de station araç, piyasası ağır, satarken zorlanırsın.

Yoksa motor falan yeni 1.5 TSI'den daha az yakıyor, çok güzel araç fakat bu araç öyle değil.

Ben de station vagon sevdalısı biriyim. Bence alınır. ST FR'lar gayet güzel araçlar. Ha ama piyasasının cansız olduğunu unutmayın. Alıp uzun süre binecekseniz hiç sorun olmaz. Attığınız ilan özelinde olmamak kaydıyla adam akıllı baktırın almadan önce.

Ya station piyasasına derinden girmek lazım, mesela Astra K 1.6 dizel önerirdim ama onunda piyasası bu Leon'dan daha ağır. O yuzden pek fikrim yok, mesela şu an Leon'un fiyatının fena olmadığını düşünüyorum, biraz ilanlara bakınca.

Attığım ilan sakat hocam 107k tramer var diyor yeni tarihli ona bakmamıştım.

Bu bütçede SW Octavia düşünülebilir. 1.5 e-tec motor başarılı, yakıtı makul, bagajı da devasa. Parça ve servis konusunda da vag olduğu için rahat edersiniz. Temiz, bakımlı bir tane bulunursa ben kesinlikle değerlendirirdim.

İlanı örnek olarak bırakıyorum hocam.

Bulabilirsen variant Passat'lara da bakabilirsin, daha hoş araba sonuçta ama biraz daha pahalı olabilir.

Bir de Kia ceed hakkında ne düşünüyorsunuz 1.6 crdı.

Arkadaş muhtemelen 1.2-1.3 demek istemiş :D

Evet. Düzelttim mesajı baştaki benim hatam :)