Merhaba, bende Segotep Radiant siyah modeli var. PSU BN750W modeli. Benim PSU'da 1 adet 6+2 PCI-e 8 pin kablosu var ve bu kablonun 2 başı bulunuyor. Verdiğin kaynakta BN750W PSU modeli için 2 adet 6+2 PCI-e 8 pin kablosu olduğu ve bu kablolardan bir tanesinde 2 adet baş olduğu yazıyor. Yani toplam 3 adet PCI-e başı mevcut. Benim PSU'um acaba eski veya yeni üretim olduğundan mı böyle bir durum söz konusu? Kalite olarak daha iyi veya daha kötü mü? Bilgilendirebilirsen bilgilendirebilirsen çok sevinirim.
GPU modelim 9070 XT PowerColor Reaper. PSU kalitesinden emin olamadığım için %25 daha az güç çektiriyorum. Kartta 2 adet PCI-e slotu var. Benim PSU'da ise 1 kablodan 2 PCI-e başı bulunuyor, bu nedenle daisy chain bağlamak zorunda kalıyorum. PSU kalitesi hakkında bilgi sahibi olursam kartımı tam güçte kullanmak istiyorum.
GPU modelim 9070 XT PowerColor Reaper. PSU kalitesinden emin olamadığım için %25 daha az güç çektiriyorum. Kartta 2 adet PCI-e slotu var. Benim PSU'da ise 1 kablodan 2 PCI-e başı bulunuyor, bu nedenle daisy chain bağlamak zorunda kalıyorum. PSU kalitesi hakkında bilgi sahibi olursam kartımı tam güçte kullanmak istiyorum.