ERNEST 20

Üstün
Fiyatı ucuz, alkol oranı fazla, şekersiz veya şekeri çok az olan alkol tavsiyesi verir misiniz?

Sadece Efes Pilsen Lager içtim. Çok anlamam, tavsiyelerinizi beklerim dostlar.

Teşekkürler.

Normalde ucuz alkol orani yüksek ve sekersiz Istanblue vodka onerirdim ama ağır gelebilir sadece efes içmiş biri icin.

Ayrica ucuz alkolden kacinmanizi öneririm.

Şahsen ben alkol içeceğim zaman sarhoş olmaya değil ürünün tadına bakarım. Geçenlerde Carlsberg Luna içtim, gayet mayhoş geldi bildiğim kadarıyla da şekersiz. Kişiden kişiye değişir ama bir şans verebilirsiniz.

Ucuzluk bakımından ve tadından dolayı şarap var. Votkada da bir şey yok da ürün çok kötü, ispirto demek tam yerinde bir laf.

Katilmakla birlikte ucuz şarapta ıslak çoraptan uzum suyu icmek gibi bir farki yok.

Genel olarak alkolun ucuzu içilmez özellikle damak tadına onem veriyorsan.

Şahsen ben alkol içeceğim zaman sarhoş olmaya değil ürünün tadına bakarım. Geçenlerde Carlsberg Luna içtim, gayet mayhoş geldi bildiğim kadarıyla da şekersiz. Kişiden kişiye değişir ama bir şans verebilirsiniz.
İçkinin öyle tadı anlamında bir olayı yok ki birkaç istisna dışında (yanlışım varsa düzeltin). Sadece rahatlamak, keyiflenmek için almayı düşünüyorum.

Ucuzluk bakımından ve tadından dolayı şarap var. Votkada da bir şey yok da ürün çok kötü, ispirto demek tam yerinde bir laf.
Peki ne almalıyım?

Benim aklıma gilbey's gin yattı, tadı nasıldır?

Son düzenleme:
Her yerde ulaşılabilen diğerlerine göre ucuz Buzbağ Öküzgözü-Boğazkere var. Migrostan alacaksan Merlot da bakabilirsin.

Benim aklıma gilbey's gin yattı, tadı nasıldır?
Votka gibi karıştırılıyor o da. Zaten Gin'in bilinen karışımı Gin Tonik oluyor. Yani karıştıracağın için onun da içimi yumuşayacaktır.

Gin zaten Votkanın aromatik olanı. Bir de Schweppes Tonik alırsın tamam.

Son düzenleme: