reteiks
Başarılı
Selnı u2.45.02.P30-2 universal çamasır motoru calıstırma
Prize takıp çalıştıracağım, motor kontrol ünitesi ile denemek istiyorum. Fakat izlediğim videolarda pin girişinde 2 adet kömür pini olması gerektiğini gördüm. Ancak bu motorda sadece bir adet kömür pini var.
Fotoğrafı internetten buldum:
Sarkan o kablo sanırım 2. kömüre ait yerinden çıkartmışım makineden demonte ederken bilgisi olan biri netleştirirse memnun olurum.
Prize takıp çalıştıracağım, motor kontrol ünitesi ile denemek istiyorum. Fakat izlediğim videolarda pin girişinde 2 adet kömür pini olması gerektiğini gördüm. Ancak bu motorda sadece bir adet kömür pini var.
- Yeşil kablolar → takometreye gidiyor.
- Kırmızı, kalkık duran kablo → uzanıyor.
- Sarı olan kablo → kömürün sadece birinden geliyor diğer kömürden kablo uzanmıyor.
- Diğer ikisi → bobinden geliyor.
Selnı u2.45.02.P30-2 universal çamasır motoru calıstırma.
Prize takıp çalıştıracağım, motor kontrol ünitesi ile denemek istiyorum. Fakat izlediğim videolarda pin girişinde 2 adet kömür PIN'i olması gerektiğini gördüm. Ancak bu motorda sadece bir adet kömür PIN'i var.
- yeşil kablolar → takometreye gidiyor.
- kırmızı, kalkık duran kablo → uzanıyor.
- sarı olan kablo → kömürün sadece birinden geliyor diğer kömürden kablo uzanmıyor.
- diğer ikisi → statordan geliyor.
![]()
Sarkan o kablo sanırım 2. kömüre ait yerinden çıkartmışım makineden demonte ederken bilgisi olan biri netleştirirse memnun olurum.
Son düzenleme: