EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Bu paraya sepet gayet kaliteli olmuş Epic'te olmasa biz ne yapacağız.
Half life pek oynayacağımı sanmıyorum grafiklere takıyorum.Hocam Half-Life 1 cok eski bir oyun Half-Life 1'in Remastered'ı olan Black Mesa almanızı oneririm ya da Half-Life 1'in hikayesine YouTube'dan bakin sonra HL2 oynayın.
Half-Life pek oynayacağımı sanmıyorum grafiklere takıyorum.
Güzel ve kaliteli bir sepet.
Bir de kupon verse Epic...
Ne anlatıyon bro hopluyon zıplıyon ağ atiyon diye oyun iyi mi oluyor? Sen oyunu değil, Spider-Man'i seviyorsun o sebeple sana güzel geliyor.
Oyunda bazı ana görevler rezalet, sana yan görev yaptırıyor ana görev diye. Yan görevlerde rezalet hepsi angarya iş, toplanabilir falan. Radyo kulesi açma saçmalığıda var.
combat mekanikleri çok geç açılıyor oyunun ilk saatleri çok kısıtlı komboya sahipsin. 450 şuna vereceğine 350TL God of War ver gözün gerçek oyun görsün.
Ha bir de unutmadan ekleyeyim Spider-Man Türkçe değil ancak God of War Türkçe.
Marry Jane ve miles kısımlarını söylemeyi unuttum, tembellikten dolayı öyle sıkıcı görevler oynatıyorlar sana saatlerce, aynen sözde çok iyi oyun.
2K ultra grafiklerde oradan oraya zıparlarken ki akıcılık başka hangi oyunda var sorarım size, abartı diyenlere sesleniyorum? Mis gibi oyun işte.
Aragami 2. stranded deep, uncharted koleksiyon ve spiderman remastered aldım. Teşekkürler. @Altair@Torukojin Kaneki, Uncharted'ı bilmiyorum ama Spider-Man güzel. Spider-Man'ı gönül rahatlığıyla alabilirsin. Üstelik Paycell ile almanı tavsiye ederim. 100 TL iade yapıyor.
Ya ben de Uncharted'ı almayı düşünüyordum ama Multiplayer ve Enes Kirazoğlu pek sevmemiş sanırsam.
Siz "hele çok güzel" dediniz. Değer mi gerçekten almaya?
İyi oyunlar dilerim!Aragami 2. stranded deep, uncharted koleksiyon ve spiderman remastered aldım. Teşekkürler.
Teşekkürler.
Aragami 2. Stranded Deep, Uncharted koleksiyon ve Spider-Man Remastered aldım. Teşekkürler. @Altair
Estağfurullah Half lifelar bende var. Black mesa alacaktım annemler kızdı çok harcıyorsun diye.Onerdiklerimizi almamışsın biz bu oyunları alıp pişman oldugumuzdan o kadar direndik ama neyse ilk önce daha ortalama oyunları oynadıktan sonra iyi oyunlara geçmek daha saglıklı olabilir. İyi oyunlar.