Detaylar
Kim cevapladı?Mail atacaksınız, HyperX'in teknik servisi yok.Ses tekerleği bozuldu, bulamadım garantilerini. Nasıl yapacağım ben bu işi?
Teknik servis yoksa nasıl göndericem? Daha önce yaşamış var mı?
Göndermeyeceksiniz. Yeni ürün gönderirler.Teknik servis yoksa nasıl göndericem? Daha önce yaşamış var mı?
Direk yazınca gönderiyolar mı?
Direkt yazınca tabii ki göndermezler. Öyle olsa herkes sorun olmadığı halde kulaklığı sorunsuz gösterip ürün alırdı. Birkaç soru sorarlar, ona göre işlem yaparlar.
Sorunum çözülsünde nasıl çözdükleri önemli değil.Direkt yazınca tabii ki göndermezler. Öyle olsa herkes sorun olmadığı halde kulaklığı sorunsuz gösterip ürün alırdı. Birkaç soru sorarlar, ona göre işlem yaparlar.
Sadece_Emir
Uzman
Ses tekerleği bozuldu, bulamadım garantilerini. Nasıl yapacağım ben bu işi?
Nereden aldınız? Ekstra garanti süresi geçti mi?
Garanti süresi geçmedi.
İlk denememde noel tatili olduğu için sonra deneyin diyordu tekrar denediğimde destek bulunduğunuz ülkede çalışmıyor diye otomatik bir mesaj geldi sosyal medyadan yazın dedi, sosyal medyadan dönen olmadı.
Ne yapıcam bilmiyorum.
Sadece_Emir
Uzman
Garanti süresi geçmedi.
İlk denememde noel tatili olduğu için sonra deneyin diyordu tekrar denediğimde destek bulunduğunuz ülkede çalışmıyor diye otomatik bir mesaj geldi sosyal medyadan yazın dedi, sosyal medyadan dönen olmadı.
Ne yapacağım bilmiyorum.
Nereden aldınız?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi