Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
Otel odasında, fazlasıyla kompakt 15.6 inçlik makinem.
Niye hocam, isterseniz gidip monitör alıp yine şaşalı bir setup kurabilirsiniz ki.Bir diğer fotolara bak birde benimkine bakKeşke masaüstü alsaydım.
4050'li mi sizinki de?
RTX 4060 hocam.
Hocam bilgisayarın özelikleri çok iyi aslında neredeyse piyasadaki tüm oyunları oynatır da, masaüstü bilgisayarlar daha havalı oluyor kendini oyuncu gibi hissediyorsun yine de memnunum bilgisayarımdan.
sisyphus1289
Uzman
RTX 4060 hocam.
Hocam bilgisayarın özelikleri çok iyi aslında neredeyse piyasadaki tüm oyunları oynatır da, masaüstü bilgisayarlar daha havalı oluyor kendini oyuncu gibi hissediyorsun yine de memnunum bilgisayarımdan.
Yok be hocam Laptoplar'ın da ayrı bir havası oluyor. Hem rahat hem şık. En azından Laptoplar'da öküz kadar kasa yok.
mr.esat
Üstün
Valla tam tersi hocam, her şeyin küçük bir form faktörde birleşmesi beni çok cezbediyor.RTX 4060 hocam.
sisyphus1289
Uzman
Vallahi tam tersi hocam, her şeyin küçük bir form faktörde birleşmesi beni çok cezbediyor.
Evet hocam beni de. Keşke laptoplarda RAM dışı GPU ve CPU değiştirebilsek, o zaman herkes laptop alır.
mr.esat
Üstün
Keşke.Evet hocam beni de. Keşke laptoplarda RAM dışı GPU ve CPU değiştirebilsek, o zaman herkes laptop alır.
sisyphus1289
Uzman
Hocam Laptop'tan çok iyi anlayan biri GPU ve CPU'yu değiştirebilir mi?
mr.esat
Üstün
Valla reballing mi diyorlardı bir zımbırtı vardı bir aralar da.Hocam Laptop'tan çok iyi anlayan biri GPU ve CPU'yu değiştirebilir mi?
Sonuçta her şey biribiri ile maksimum uyumlu derecede dizayn ediliyor, BIOS'u var, anakart uyumu var, var da var yani. Gerek yok bence, piyasadaki 25K üstü bütün laptoplar 4-5 sene performans anlamında tatmin eder zaten.
Bir diğer fotolara bak bir de benimkine bakkeşke masaüstü alsaydım.
Şöyle laptoplara hastayım.