İkea mağazasında stokta var, yarın gidip alırım. Teşekkür ettimELLOVEN beyaz 47x26x10 cm monitör yükseltici - 50474770 | IKEA altına keçe lazım ama çekmeceyi açarken kayabiliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Sana da bir çekmece alalım, bak ben kendşme alacağım hemen şimdi.
Sana hayırlı olsun. Ben bilgisayara daha değişik şeyler almayı planlıyorum.
Foto atmayı unutmaSana hayırlı olsun. Ben bilgisayara daha değişik şeyler almayı planlıyorum.![]()
Chef'im, yemek tariflerini paylaştığınız canlı yayınınız, hangi gün ve saatler de başlıyor?
Tamamdır.
IKEA mağazasında stokta var, yarın gidip alırım. Teşekkür ettim.
Ben labirentte kayboldum onu bulana kadar. Self servis kısmından aldım. Değer mi bence değer çok sağlam malzeme fakat altına kaydırmaz keçe koymam lazım çünkü bayağı kayıyor. Masa için aksesuardır vb. aklınıza gelen fikirler varsa önerirseniz süper olur.
Chef'im, yemek tariflerini paylaştığınız canlı yayınınız, hangi gün ve saatler de başlıyor?![]()
Hocam VPN ile girebilirsin anca
Anlaşıldı, matematik videolarının paylaşıldığı turuncu sitede yayın açıyorsunuz.Ben labirentte kayboldum onu bulana kadar. Self servis kısmından aldım. Değer mi bence değer çok sağlam malzeme fakat altına kaydırmaz keçe koymam lazım çünkü bayağı kayıyor. Masa için aksesuardır vb. aklınıza gelen fikirler varsa önerirseniz süper olur.
Hocam VPN ile girebilirsin anca![]()
Guzel setupun yoktur.
Konsolumda yoktur.
Hatta okuma yazmamda yoktur.
Ama Nintendo'nun beredeyse her oyununu bitirdim. Tum Pokemon serisi, Zelda serisi, Mario serisini bitirdim.
Evet fakir olmak, oyun oynamaniza engel degildir.
Konsolumda yoktur.
Hatta okuma yazmamda yoktur.
Ama Nintendo'nun beredeyse her oyununu bitirdim. Tum Pokemon serisi, Zelda serisi, Mario serisini bitirdim.
Evet fakir olmak, oyun oynamaniza engel degildir.
Ah be hocam.
Elma ısıran
Üstün
İşte cennet köşem.