Geldi mi bu arada sistem? Ne zamandır bilgisayarın bozuktu, umarım kavuşmuşsundurBen yeni bilgisayar için 6 yıl bekledim. Yakında alırlar. -Herhalde-
Detaylar
Kim cevapladı?3 hafta oldu alalı...Geldi mi bu arada sistem? Ne zamandır bilgisayarın bozuktu, umarım kavuşmuşsundur![]()
Öhm... Yani hayırlı olsun, akım korumalı priz olarak Koçtaş prizi öneririm (!)Kesinlikle daha yeni aldım, hatta bu mesajı yazmadan önce kutusunu açıyordum![]()
Benim ki özünde televizyon kumandayla ekran açılıyor 1366x768 çözünürlüğü var. Sizde de öyleyse büyük tesadüf hakikaten. Ben bu arada setupımda klavyemi kulaklığımı falan değiştirdim biraz daha iyi durumda şu an.
Aynısı hocam, bu arada kumanda yer kaplıyorsa altında da bir tane fonksiyonel tuş var. Onu kullanabilirsinizBenim ki özünde televizyon kumandayla ekran açılıyor 1366x768 çözünürlüğü var. Sizde de öyleyse büyük tesadüf hakikaten. Ben bu arada setupımda klavyemi kulaklığımı falan değiştirdim biraz daha iyi durumda şu an.
bundan bahsediyorum aga.Hiç görmedim inanın. Panoyu masaya yapışık şekilde konumlandırırsanız eğer kullanacağınız aparatlar deliklere geçmekte zorlanır bilginiz olsun. Duvara takarken üst kısmına sağ ve soldan metal braket ile vidaladım. Alt kısmı aynı boşlukla aparat tutuyor.
Yakında bir masa değişikliği yapacağım.
4MB boyut sınırı var bu sebeple buradan paylaşıyorum.
drive.google.com
20240506_191037.jpg
drive.google.com
Max Caulfield
Üstün
Linki paylaşıma açmamışsınız.Yakında bir masa değişikliği yapacağım.
20240506_191037.jpg
drive.google.com
Uyarınız için teşekkürler hocam, açtım.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-