Masada yemek yerken örtü niyetine kullanıyorum. Bir de ufak bir işlevi var farenin düzgün dönmesini sağlıyor.Mousepad'in konumlandırılma şekli beni benden aldı.
Masamın şu anki halinde kedi yavrusunu kaybetse bulamayacağı için önce bir düzenleme yapayım, akşam atarım ben de :d
Detaylar
Kim cevapladı?Okuyacak adam masasıEski setup böyleydi, yenisini çekmeye üşendim.
Eki Görüntüle 1497
Bende giriş-orta seviye bir sistem kullanıyorum oyun gereksinimleri yükseldiği için belki şu an o seviyede değildir ama topladığımda öyleydi oyun oynamaktan eğleniyorsan paraya acımıyorsun zaten bir otomobil kadar masraflı değil, giriş seviyesi sistemde mekanik klavyenin ne işi var ama aldık işte belki sistem kalitesi düşük ama önemli olan rekabet
Son düzenleme:
Güncel setup bu fakat çok daha iyi setup kurulacak yakın zamanda umarım.
Bir tane çok iyi monitör almaktansa iki tane orta halli monitör aldım. Stonks.
Midgardian
Başarılı
Böyle.
- Makaleler
- 3
PSP görmek duygulandırdı.
Maalesef yedek telefonumun kamerasından çektim kalite kötü olabilir. Genelde tamir işlerini burada yaptığım için biraz dağınık.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Hocam onla kol bağlayıp ne oyun oynanır be...O kadar güzel Setup'ın yanında benim 3060 Laptop, Fare, Kulaklık fakirhane gibi kalmışVe eski TV'yi monitör olarak kullanmam...Eki Görüntüle 1470
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-