Hocam Shooter 3, dairesel olacağım diye ölü bölgeden ve asimetri indeksinden feragat ediyor. Yani oyunlarda Shooter 3, dairesel olacağım diye güzel performans gösteremiyor.
@18516 hocam, akşam sizden birkaç yazılım indirmenizi istesem olur mu? Ölü bölge, çözünürlülük gibi verileri öğrenebilirsek çok güzel olur.
Hocam shooter 3, dairesel olacağım diye ölü bölgeden ve asimetri indeksinden feragat ediyor. Yani oyunlarda shooter 3, dairesel olacağım diye güzel performans gösteremiyor.
@18516 hocam, akşam sizden birkaç yazılım indirmenizi istesem olur mu? Ölü bölge, çözünürlülük gibi verileri öğrenebilirsek çok güzel olur.
İç ölü bölgesi fazla. Aynı zamanda Asymmetry Indexine (mavi çizgler) bakacak olursak, kare şeklini aldığını görüyoruz. Bunun nedeni, kontrolcünün dairesel olma çabası. Bu durum, bazen tutuarsızlıklara yol açabiliyor.
Polling rate (Hz) değeri, ancak kablolu kullanımda 1000 Hz'e çıkabiliyor. Kablosuz kullanımda, bu değer oldukça düşüyor. Bu da, kontrolcünün oyunlarda yeteri kadar akıcı hissettirmemesine neden oluyor.
İç ölü bölgesi fazla. Aynı zamanda asymmetry ındexine (mavi çizgler) bakacak olursak, kare şeklini aldığını görüyoruz. Bunun nedeni, kontrolcünün dairesel olma çabası. Bu durum, bazen tutuarsızlıklara yol açabiliyor. Eki Görüntüle 151451
Polling rate (Hz) değeri, ancak kablolu kullanımda 1000 Hz'e çıkabiliyor. Kablosuz kullanımda, bu değer oldukça düşüyor. Bu da, kontrolcünün oyunlarda yeteri kadar akıcı hissettirmemesine neden oluyor. Eki Görüntüle 151452
Teşekkür ederim yardımın için shooter 3'ün aynı sitede test sonuçları yok onu nereden karşılaştırabilirim? Asimetri indexin ne işe yaradığını tam olarak çözemedim.
Gale hall da beni korkutan şey R1 L1 tuşlarının tek bir yerden algılama yapması. Ergonomiyi çok mahveder mi o endişe veriyor.
Teşekkür ederim yardımın için shooter 3'ün aynı sitede test sonuçları yok onu nereden karşılaştırabilirim? Asimetri indexin ne işe yaradığını tam olarak çözemedim.
Shooter 3 ile ilgili veriler pek yok. Bu nedenle öneremiyorum. Sadece belirttiğim sitede değil, başka site ve incelemelerde de fazla veriye ulaşamadım.
Shooter 3 ile ilgili veriler pek yok. Bu nedenle öneremiyorum. Sadece belirttiğim sitede değil, başka site ve incelemelerde de fazla veriye ulaşamadım.