Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Benkogambit

Başarılı
İyi akşamlar, ben ThrottleStop'tan Phrocot'u 85 olarak ayarlamıştım ama sıcaklık anlık olarak bazen 90a çıkıyor, bir keresinde de birkaç saniyeliğine 91, 87'de falan kaldı. Sonrasında 78-86 gibi değerlere indi. Normal midir yoksa sıkıntı mı var?

@Kedicik Hocam buna benzer sormuştum ama bir tık daha sık yaşanmaya başladı.

Çözüm
Gayet normal bir durum. Eğer Prochot'ı 80'e ayarlasaydın bazen 82-83 derecelerde gezecek ve anlık 90 dereceyi görebilecekti. İşlemci, belirtilen sıcaklığı geçene kadar gücünü düşürmediği için belirlediğin değerin biraz daha üstüne çıkması normal bir durum. Ayrıca sıcaklıklar kısa süreliğine yükseldiğinden dolayı bir sıkıntı çıkmaz ki değerler çok yüksek değil.
Gayet normal bir durum. Eğer Prochot'ı 80'e ayarlasaydın bazen 82-83 derecelerde gezecek ve anlık 90 dereceyi görebilecekti. İşlemci, belirtilen sıcaklığı geçene kadar gücünü düşürmediği için belirlediğin değerin biraz daha üstüne çıkması normal bir durum. Ayrıca sıcaklıklar kısa süreliğine yükseldiğinden dolayı bir sıkıntı çıkmaz ki değerler çok yüksek değil.

Çözüm
Teşekkürler, babam yarın bilgisayarcıya götürcekmiş, inşallah temizlik+macun bi etki yaratır. Macun büyük ihtimalle dandik olacak zaten de hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Şu anlık fps durumu kötü fena değil sadece Skyrimde npclerin kalabalık olduğu yerlerde normalden bi 5fps falan daha düşük alıyorum o kadar. Sorunum olursa bu konu hakkında etiketlerim sizi, çok sağolun iyi geceler:)