S25 serisi önerdim zaten fark ettiyseniz.Arkadaşın eski bir Apple cihaz kullanmış olsa, "Apple'cılar kötü iPhone'u iyi Android'e tercih etsin" derim ama dediğin gibi S25 serisi mantıklı olabilir. Eğer güncel iPhone serisi alacaksa iPhone 16'yı alabilir. Ne kadar kağıt üstünde Android'ler iyi olsa da iPhone deneyimi farklı oluyor; örneğin, ben S24 Ultra'dan iPhone 16'ya geçtim ve daha mutluyum.
Detaylar
Kim cevapladı?Anlamıyorsunuz ve hâlâ çabalıyorsunuz. Tavsiye ettiniz, üstteki tüm mesajlarımda teşekkür edip ilgilenmediğimi belirttim. Bir arkadaş da bu cihazlara bu paraları vermek yerine iPhone 16'ya yönelin, dedi. Bu da bir tavsiyedir. Konuyu uzatmayın artık.O zaman bu konu iPhone yerinde açılır. Bu telefon tavsiyesinde açılmış, bende tavsiyemi verdim.
Sıfır ip14 bulursunuz da İphone'un mağazasından kaldırıldığı için fahiş fiyattan satılıyor olur. (Düz modeller hariç.)Uzun bir süre Android (Reno 5 Lite) kullandıktan sonra iPhone'a geçmeyi düşünüyorum. Öncelikle, boyutu benim için önemli olduğundan Pro Max tercih edeceğim. Sıfır olacak şekilde 13 ya da 14 Pro Max tahminî ne kadara mal olur ve hangisini almak daha mantıklıdır?
Bu bütçede 14 pro max yerine 16 pro alınabilir.
Madem android istemiyorsunuz o zaman iPhone 16’ya bakmanızı bende belirttim fark ederseniz.Anlamıyorsunuz ve hâlâ çabalıyorsunuz. Tavsiye ettiniz, üstteki tüm mesajlarımda teşekkür edip ilgilenmediğimi belirttim. Bir arkadaş da bu cihazlara bu paraları vermek yerine iPhone 16'ya yönelin, dedi. Bu da bir tavsiyedir. Konuyu uzatmayın artık.
İyi günler.
- Makaleler
- 1
Tamam, S25 serisini önermişsiniz ama arkadaş ısrarcıysa, Android diretmesine gerek yok.
Evet, öyle yapacağım gibi duruyor. Teşekkür ederim.Sıfır ip14 bulursunuz da İphone'un mağazasından kaldırıldığı için fahiş fiyattan satılıyor olur. (Düz modeller hariç.)
Bu bütçede 14 pro max yerine 16 pro alınabilir.
Evet, öyle yapacağım gibi duruyor. Teşekkür ederim.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Esenlikler dilerim.
- Makaleler
- 1
Bütçen 14 ve 13 serisine baktığına göre çok yok. Gidip 16 Pro önermenin de anlamı yok. Ya iPhone 15 alın ya da 16. Şahsen 15 alırdım ben. Yok, ikisine de yetmiyorsa ikinci el temiz iPhone modellerine bakabilirsin. En kötü 14 serisine bakmalısın. Yalnız şahıslardan al, yoksa belli bir kusurlu cihazı satarlar telefoncular. Bir süre sonra fark edersen iş işten geçer.
16 Pro Max için de bütçe çıkarabilirim fakat 13/14 Pro Max de işimi göreceğinden sıfırını bulabilseydim bu kadar para vermeme gerek kalmazdı. Bulamayacağım gibi göründüğünden ve boyut da önemli olduğundan 16 Pro Max düşünüyorum. Teşekkür ederim.Bütçen 14 ve 13 serisine baktığına göre çok yok. Gidip 16 Pro önermenin de anlamı yok. Ya iPhone 15 alın ya da 16. Şahsen 15 alırdım ben. Yok, ikisine de yetmiyorsa ikinci el temiz iPhone modellerine bakabilirsin. En kötü 14 serisine bakmalısın. Yalnız şahıslardan al, yoksa belli bir kusurlu cihazı satarlar telefoncular. Bir süre sonra fark edersen iş işten geçer.
16 Pro Max için de bütçe çıkarabilirim fakat 13/14 Pro Max de işimi göreceğinden sıfırını bulabilseydim bu kadar para vermeme gerek kalmazdı. Bulamayacağım gibi göründüğünden ve boyut da önemli olduğundan 16 Pro düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Hocam 15 ve 16'nın pro ve pro max modelleri sırasıyla 70 ve 80 bin bandından satılıyor. Hatta 16, 15'ten biraz daha ucuz. (Klasik Türkiye pazarı nedeniyle
Açıkçası Pro Max'e 80 bin vermek kesinlikle saçmalık. Bu doğrultuda en mantıklı seçim sizin de dediğiniz gibi 16 Pro olacaktır bundan emin olabilirsiniz. Tekrardan esenlikler dilerim.