TYT'de oraya bak, Sözel için Edebiyat tutar da gerisi için söz veremem. Bu arada sözel=%90 ihtimalle mezun sonrası işsizlik.
Sayısal veya eşit ağırlık geçmeni öneririm.
Sanmıyorum, göreceğiz. Sayısal hiç yapamam. Muhtemlen mezuna kalırım.

Selam, en son 4. sınıfta ders dinledim ve çalıştım. YKS sınavım var. Sözelde ilk 15 bine girmem gerekiyor.
Hem videolu ders anlatımı olan, hem de kaliteli sorular içeren tüm dersler için kitap önerilerinize açığım.

@SF26 @143

TYT için rehberler var forumda onlara bakın. AYT sözel konusunda maalesef gram fikrim yok.
@EiMiko hocam sözelde iyi bir sıralama yapmıştı bu sene. Yardımcı olabilir.

TYT Mat > Mert Hoca + 345 (konu anlatımını da buradan yapın.)
Geometri > Kenan Kara + bilgi sarmalı geo
TYT Sosyal > Apotemi özet kitabı veya salt coğrafya için Limit coğrafya el kitabı.
AYT Edebiyat > Türkçenin Matematiği + 345 + Limit soru bankası(en önemlisi) + Limit Edebiyat El Kitabı
AYT Tarih > Ramazan Yetgin + 345
Felsefe kısmı için bir kanal bilmiyorum maalesef.

TYT Fen çalışmanıza gerek yok. Ocağa kadar TYT Mat + geometriyi bitirin. TYT Mat + TYT Türkçe denemesi çözmeye başlayın. Bu süreçte de AYT kısmına giriş yapın. Max 2 ayda AYT bittikten sonra da aklınıza gelebilecek tüm yayınların denemesini çözün. Bir tane boş defter olsun, bu deftere yanlış ve boş soruları kesip yapıştırın ve düzenli olarak okuyun. Sözel olduğu için kalıcılığı arttıracaktır. TYT 80-90 arası, AYT kısmında da verdiğim yönergeye uyarsanız 15Kdan çok daha iyi sıralama gelmesi mümkün.