Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler hocam. Mutlaka uygulayacağım bu tavsiyeleri. Aktif kitabı da gene de dursun. Bıyıklı matematiğin kamp tanıtım videosunda günde 4 saat gibi bir süreden bahsediyor. Ben günde 10 saatin altına kolay kolay düşmemeyi düşünüyorum. Kalan zamanlarımda bir yandan Aktif Matematik kitabını çözerim belki. Bu arada geçmiş olsun. Umarım bu sene istediğiniz hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Tekrardan çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.Kitabın sana getirdiği konu bilgisi ve soru pratiği bilgisi ile birlikte seni orta seviyeye çıkarır ama sen onu kitabı sindireceksin hocam.
Sindirmekten kastım da videoda Eyüp Abi sana soruyu çözerken zaten taktikleri veriyor, onları kapacaksın.
Konu bittikten sonra önce Kolay-orta seviye olarak Matematiğin İlacı ile konunun başlangıç sorularına hâkim olacaksın, sonra 345 ile o başlangıç sorularının üstüne temeli oturtup Orijinal ile o temeli ÖSYM formatındaki sorulara hâkim olacak kadar sağlamlaştıracaksın. Hatta Barış Yayınları'nın soru bankası ile de Orijinal'de oturttuğun o temelin daha da üstüne koyup 2021 benzeri sınavlara bile hazırlayacaksın kendini.
Bıyıklı en temelden alıyor hocam, o temeli sen evde oturttuktan sonra dershanedeki konu birikiminin üstüne Eyüp Abi'den kapacağın soru pratiğinin yanında bahsettiğim kaynaklarla o pratiği kendin de uygularsan bu sınavın içinden geçersin.
Bu arada şimdi bana 'E sen bu sene nasıl geçemedin içinden?' diyen olabilir, ben bu sene Mart'tan beri ciddi psikolojik sorunlar yaşıyorum ve hâliyle ders vs. âmennaydı.