yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Selamlar arkadaşlar, Havit H2039BG kulaklığımın ses tuşu bozulmuştu. Bunun için servise yolladığımda talebimi değişim olarak belirtmiştim, çünkü tamir edebilecekleri bir durum değildi.

Ürünün değişimi sağlandı; az önce paketi açtım ve açık, hatta deforme bir kutu içerisinde sıfır ürün var. Kutunun açık olmasını geçtim, ürün 2.4 GHz ile bağlanmıyor; zaten bu bile yeterli bir sorun.

Ama merak ettiğim şu: Sıfırı ile değişim durumunda gönderilen ürünün kapalı kutuda gelmesi gerekmez mi? Yoksa bu bir zorunluluk değil mi? Net bir bilgisi olan var mı?

Selam arkadaşlar, Havit H2039BG kulaklığımın ses tuşu bozulmuştu. Bunun için servise yolladığımda talebimi değişim olarak belirtmiştim, çünkü tamir edebilecekleri bir durum değildi.

Ürünün değişimi sağlandı; az önce paketi açtım ve açık, hatta deforme bir kutu içerisinde sıfır ürün var. Kutunun açık olmasını geçtim, ürün 2.4 GHz ile bağlanmıyor; zaten bu bile yeterli bir sorun.

Ama merak ettiğim şu: Sıfırı ile değişim durumunda gönderilen ürünün kapalı kutuda gelmesi gerekmez mi? Yoksa bu bir zorunluluk değil mi? Net bir bilgisi olan var mı?

Bazı servisler ürünü kutusundan çıkarıp kontrol veya test amacıyla çalıştırabilir. Bu nedenle kutu açılmış olabilir. Ama kutunun deforme olması veya ürünün 2.4 GHz ile bağlanmaması gibi işlevsel bir problem, bu üründe gerçekten bir sıkıntı olabileceğini gösteriyor. Eğer sıfır ürün gönderilmişse, bunun ayıpsız, kullanılmamış, orijinal kutusunda ve tam aksesuarlarıyla teslim edilmesi gerekir. Kutunun sadece kontrol amacıyla açılması zorunlu bir ayıp sayılmaz ama ürünün çalışmaması veya özelliklerinin eksik olması ayıptır. Senin durumda en önemli konu, ürünün 2.4 GHz bağlantısının çalışmaması. Bu, ürünün ayıplı olduğunu gösterir. Kutunun açık olması tek başına şikâyet konusu yapılmayabilir ama fonksiyonel sorun kesinlikle değişim veya iade talebi için geçerli bir gerekçedir.

Bazı servisler ürünü kutusundan çıkarıp kontrol veya test amacıyla çalıştırabilir. Bu nedenle kutu açılmış olabilir. Ama kutunun deforme olması veya ürünün 2.4 GHz ile bağlanmaması gibi işlevsel bir problem, bu üründe gerçekten bir sıkıntı olabileceğini gösteriyor. Eğer sıfır ürün gönderilmişse, bunun ayıpsız, kullanılmamış, orijinal kutusunda ve tam aksesuarlarıyla teslim edilmesi gerekir. Kutunun sadece kontrol amacıyla açılması zorunlu bir ayıp sayılmaz ama ürünün çalışmaması veya özelliklerinin eksik olması ayıptır. Senin durumda en önemli konu, ürünün 2.4 GHz bağlantısının çalışmaması. Bu, ürünün ayıplı olduğunu gösterir. Kutunun açık olması tek başına şikâyet konusu yapılmayabilir ama fonksiyonel sorun kesinlikle değişim veya iade talebi için geçerli bir gerekçedir.
Teşekkürler hocam ama ürünün sıfır olmadığından da emin oldum. Kulaklık kapakları mıknatıslı fakat bir tanesinin mıknatısı yok vb. Muhtemelen iade ürününü göndermişler.
Havit markasını severim ama CYN bilişim tam bir baş belası, umarım Havit yakın zamanda yetkilerini ellerinden alır, fazlasıyla kötü temsil ediyorlar.

Teşekkürler hocam ama ürünün sıfır olmadığından da emin oldum. Kulaklık kapakları mıknatıslı fakat bir tanesinin mıknatısı yok vb. muhtemelen iade ürününü göndermişler.
Havit markasını severim ama cyn bilişim tam bir baş belası, umarım Havit yakın zamanda yetkilerini ellerinden alır, fazlasıyla kötü temsil ediyorlar.

Türkiye'de maalesef bu tarz durumlar çok yaygın, geçmiş olsun.
Haklarınızı bilin, sakın ola haklarınızı çar çur etmeyin. Sıfır göndermek ZORUNDALAR. Umarım hallolur işiniz. Kolay gelsin.

Türkiye'de maalesef bu tarz durumlar çok yaygın, geçmiş olsun.
Haklarınızı bilin, sakın ola haklarınızı çar çur etmeyin. Sıfır göndermek ZORUNDALAR. Umarım hallolur işiniz. Kolay gelsin.
Yarın geri göndereceğim zaten ürünün kargo paketini bile açmadan video kaydına girmiştim her türlü kanıt elimde mevcut, hakkımı söke söke alırım :)
Tekrardan teşekkürler.