@Aakons, kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden sigara içenlere de hiçbir şekilde saygı duymuyorum. Onlar içerek bize saygı duymuyor. Biz neden duyalım? Özellikle arkadaş ortamında, sigara içmek için dışarı çıkanlarla genelde muhatap olmuyorum çünkü döndüklerinde berbat kokuyorlar ve hak, hukuktan bahsederler her zaman için. Sen daha karşındaki adama saygı duymuyorsun ve hak, hukuktan bahsediyorsun. Komik geliyor gerçekten.

@Aakons, kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden sigara içenlere de hiçbir şekilde saygı duymuyorum. Onlar içerek bize saygı duymuyor. Biz neden duyalım? Özellikle arkadaş ortamında, sigara içmek için dışarı çıkanlarla genelde muhatap olmuyorum çünkü döndüklerinde berbat kokuyorlar ve hak, hukuktan bahsederler her zaman için. Sen daha karşındaki adama saygı duymuyorsun ve hak, hukuktan bahsediyorsun. Komik geliyor gerçekten.

Yani sevdiklerim tanıdıklarım içtiği için bir şey demiyorum ama en azından yanımızda içmiyorlar. Eskiden evlerde içiliyordu :)

Hayatım boyunca ağzıma sürmeyeceğim nadir şeylerden birisi. Kullanan bir erkek arkadaşım olsun, öpüşmem bile.

İçmiyorum, içmeyeceğim. İnsana her türlü açıdan zarar veriyor, sağlık açısından, sosyal açıdan, manevi açıdan, maddi açıdan. Yavaşça intihar etmek isteyenlere birebir.

@Aakons, genellikle mesafe çektiğim için bu tarz konularda kafam rahat. Yalnızlığı savunmuyorum ancak günümüz dünyası bunu gerektiriyor...

Maalesef içiyorum. Bırakması ise imkansız gibi geliyor, yazın bir sigara bıraktırma grubuna falan dahil olmayı düşünüyorum. Eğer içmiyorsanız sakın başlamayın, arkadaşlarınız "hadi la al bir duman ne olacak" derse onları da hayatınızdan çıkarın. O bir duman nelere sebep oluyor nelere.

Güncelleme: Sonunda bıraktım.