- Makaleler
- 6
Kokusuna alerjim var gibi bir şey. Sigara kokusunda çok kötü oluyorumHayır, kullanmıyorum. Kokusuna da katlanamıyorum. Gerçekten kokusu çekilmiyor.
Kokusuna alerjim var gibi bir şey. Sigara kokusunda çok kötü oluyorumHayır, kullanmıyorum. Kokusuna da katlanamıyorum. Gerçekten kokusu çekilmiyor.
@Aakons, kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden sigara içenlere de hiçbir şekilde saygı duymuyorum. Onlar içerek bize saygı duymuyor. Biz neden duyalım? Özellikle arkadaş ortamında, sigara içmek için dışarı çıkanlarla genelde muhatap olmuyorum çünkü döndüklerinde berbat kokuyorlar ve hak, hukuktan bahsederler her zaman için. Sen daha karşındaki adama saygı duymuyorsun ve hak, hukuktan bahsediyorsun. Komik geliyor gerçekten.
Maalesef içiyorum. Bırakması ise imkansız gibi geliyor, yazın bir sigara bıraktırma grubuna falan dahil olmayı düşünüyorum. Eğer içmiyorsanız sakın başlamayın, arkadaşlarınız "hadi la al bir duman ne olacak" derse onları da hayatınızdan çıkarın. O bir duman nelere sebep oluyor nelere.