Değil zaten ama iyi fiyat diyebiliriz.@Kacikkar, farkındayım ama yabancılar 60 veriyor biz 33 aa çok ucuz diyemeyiz. Türkiye'de oyun artık pahalı bir sektör.
Hocam korsan oynamayı ben de biliyorum tavsiyeniz için de teşekkür ediyorum fakat korsan oynamayı sevmiyorum. Anlayışın için teşekkür ederim.Korsana düştü bile. Türkiye'de hele de orta veya üstü maaşla çalışmayanlar, serbest geliri fazla olmayanlar için pahalı ve gereksiz. Korsandan oynayın.
Hırsızdan farkın kalmıyor zaten. Ha ekmek çalmışsın ha korsan oyun oynamışsın. Aynı şey.Hocam korsan oynamayı ben de biliyorum tavsiyeniz için de teşekkür ediyorum fakat korsan oynamayı sevmiyorum. Anlayışın için teşekkür ederim.
Ucuz değil ama, kötünün iyisi diyoruz. Steam'ın dolara geçmesi ile 1000 lira artık oyun için hiçbir şey.Yerel fiyatlandırma okey de 33 dolara ucuz mu diyorsunuz? 1126 TL yapıyor.
Zaten öyle. Artık herkesin bunu böyle kabullenmesi gerekiyor. PS Store daha fena bu arada. İyi ki PC'ciyim.Ucuz değil ama, kötünün iyisi diyoruz. Steam'ın dolara geçmesi ile 1000 lira artık oyun için hiçbir şey.
Korsana düştü de, o korsan olanların hangisi ne kadar güvenilir bu konuda bir garantin var mı, yok. O yüzden korsan tavsiye etmeyiniz, bildiğim kadarıyla zaten yeşil sitede olduğu gibi, burada da korsan yasak.Korsana düştü bile. Türkiye'de hele de orta veya üstü maaşla çalışmayanlar, serbest geliri fazla olmayanlar için pahalı ve gereksiz. Korsandan oynayın.