Eğer emin değilseniz iade edin, ilaçlı sürümden deneyin derim.
Zaten 2 saate kadar Steam üzerinden de deneyim edebiliyorum ya hani hocam :D bir de ilaçlı sürüm dediğiniz malum yol ise ben kullanmıyorum.

Oyunun grafikleri, sopayla vurma hissi vs. çok hoşuma gitti fakat iade etsem mi bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
35 dolara kesinlikle değecek bir oyun, 60 dolar olsa alma derdim fakat fiyatını bu haliyle bayağı hakediyor.

Bütçen varsa al ama yoksa almana gerek yok. Paylaşım hesaplı oyun satın al daha ucuza gelir. Misal;

Buradan 30 TL'ye satın aldım sorunsuz oynuyorum. Satın aldıktan sonra sana steam hesabı gönderiyorlar içinde sadece bu oyun var. Steam hesabını çevrimdışına alıp oynuyorsun.

Bütçen varsa al ama yoksa almana gerek yok. Paylaşım hesaplı oyun satın al daha ucuza gelir. Misal;

Buradan 30 TL'ye satın aldım sorunsuz oynuyorum. Satın aldıktan sonra sana Steam hesabı gönderiyorlar içinde sadece bu oyun var. Steam hesabını çevrimdışına alıp oynuyorsun.
Yok hocam bir oyunu oynayacaksam kendi hesabımda olacak. Hem oyun biriktireceğim, hem oynadığım saati, kazandığım başarımları falan kendim kasacağım.

Son düzenleyen: Moderatör: