Merhaba,
Steam üzerinden 33 dolara Silent Hill 2 alınır mı? Oyun 2 güne çıkıyormuş. Deluxe alanlar oynayabiliyormuş.
Ne yaptın bilmiyorum ama alınır, baya iyi oyun yapmışlar.
Merhaba,
Steam üzerinden 33 dolara Silent Hill 2 alınır mı? Oyun 2 güne çıkıyormuş. Deluxe alanlar oynayabiliyormuş.
Hocam aldım, sevmezsem en kötü iade ederim. Keşke ön indirme açsalarmış. Yarın sabah 6'ya alarm kurdum oyunu yüklemek içinNe yaptın bilmiyorum ama alınır, baya iyi oyun yapmışlar.
Hocam aldım, sevmezsem en kötü iade ederim. Keşke ön indirme açsalarmış. Yarın sabah 6'ya alarm kurdum oyunu yüklemek için![]()
Zaten 2 saate kadar Steam üzerinden de deneyim edebiliyorum ya hani hocamEğer emin değilseniz iade edin, ilaçlı sürümden deneyin derim.
gamefix.store
Yok hocam bir oyunu oynayacaksam kendi hesabımda olacak. Hem oyun biriktireceğim, hem oynadığım saati, kazandığım başarımları falan kendim kasacağım.Bütçen varsa al ama yoksa almana gerek yok. Paylaşım hesaplı oyun satın al daha ucuza gelir. Misal;
SILENT HILL 2 Deluxe Edition
gamefix.store
Buradan 30 TL'ye satın aldım sorunsuz oynuyorum. Satın aldıktan sonra sana Steam hesabı gönderiyorlar içinde sadece bu oyun var. Steam hesabını çevrimdışına alıp oynuyorsun.
ir.blooberteam.com