Silent Hill 2 33 dolara alınır mı?

Korsana düştü bile. Türkiye'de hele de orta veya üstü maaşla çalışmayanlar, serbest geliri fazla olmayanlar için pahalı ve gereksiz. Korsandan oynayın.

Korsana düştü bile. Türkiye'de hele de orta veya üstü maaşla çalışmayanlar, serbest geliri fazla olmayanlar için pahalı ve gereksiz. Korsandan oynayın.
Hocam korsan oynamayı ben de biliyorum tavsiyeniz için de teşekkür ediyorum fakat korsan oynamayı sevmiyorum. Anlayışın için teşekkür ederim.

Hocam korsan oynamayı ben de biliyorum tavsiyeniz için de teşekkür ediyorum fakat korsan oynamayı sevmiyorum. Anlayışın için teşekkür ederim.
Hırsızdan farkın kalmıyor zaten. Ha ekmek çalmışsın ha korsan oyun oynamışsın. Aynı şey.

Ucuz değil ama, kötünün iyisi diyoruz. Steam'ın dolara geçmesi ile 1000 lira artık oyun için hiçbir şey.
Zaten öyle. Artık herkesin bunu böyle kabullenmesi gerekiyor. PS Store daha fena bu arada. İyi ki PC'ciyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsana düştü de, o korsan olanların hangisi ne kadar güvenilir bu konuda bir garantin var mı, yok. O yüzden korsan tavsiye etmeyiniz, bildiğim kadarıyla zaten yeşil sitede olduğu gibi, burada da korsan yasak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korku oyunları bana hitap etmiyor. Ben almazdım. Bir türlü korkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…