painkiller

Başarılı
Selamlar arkadaşlar, bende SilverStone Fara B1 RGB kasa var, kullanmıyorum kenarda duruyor. Ne kadar eder acaba? Tahmini ve adil bir ikinci el fiyatı nedir bu kasanın? Açıkçası hava akışı konusunda çok memnun olduğum bir kasaydı ama yeni ekran kartı sığmayınca mecbur değiştirmem gerekti kasayı. Linkini de aşağıya bırakıyorum kasanın:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, bende SilverStone fara B1 RGB kasa var, kullanmıyorum kenarda duruyor. Ne kadar eder acaba? Tahmini ve adil bir ikinci el fiyatı nedir bu kasanın? Açıkçası hava akışı konusunda çok memnun olduğum bir kasaydı ama yeni ekran kartı sığmayınca mecbur değiştirmem gerekti kasayı. Linkini de aşağıya bırakıyorum kasanın:

1000TL'ya da biraz daha alt fiyatında satın.Çok mu kirli bir kasa?

kasa şu anda ülkede pek bulunmuyor ve kasanın piyasa değeri 3000-3500 TL arasında geziniyor. Temiz olduğunu da belirtmişsiniz hem. Şahsen cihazı 2000-2500 TL civarına satışa koyarsanız kaparlar diye düşünüyorum.

O zaman 1000 TL civarında satışa koyun. Hemen paraya ihtiyacım var derseniz 800TL'ye koyun
Mantıklı. Çok aciliyete ihtiyacım yok. İhtiyacı olan biri ulaşır bana bir şekilde.

Hadi ya. Evet stok olarak yok kasa ben de baktım. Çok yeni bir model değil açıkçası.

Şimdi baktım cidden sadece yurtdışından getirilebiliyor kasa ve fiyatları baya yüksekmiş.

Kasa şu anda ülkede pek bulunmuyor ve kasanın piyasa değeri 3000-3500 TL arasında geziniyor. Temiz olduğunu da belirtmişsiniz hem. Şahsen cihazı 2000-2500 TL civarına satışa koyarsanız kaparlar diye düşünüyorum.

Hocam o fiyat aralıklarında PSU dahil kaliteli kasalar var. Ama 2000 TL olur bence.

800 liraya bile zor satilir. 2500 liraya kim kapiyor?

abartıya girmiş olabilirim, piyasa değerine göre durumu belirttim. böyle bütçeye sahip birisi elbette PSU takviyeli kasa alır. Ürünün ülkede satışı olsa net cevap verilebilirdi zira ürünün seri numarasını arattığınızda direkt olarak yabancı alışveriş siteleri ortaya çıkıyor.

@Flokki

İkinci elde bir urunun fiyati piyasadan cok sundugu ozelliklere gore belirlenir. Bu kasa da 800-900 liralik kasalarin sundugu seylere ek bir sey sunmuyor.

Bu arada niyetim kotu degil yanlış anlaşılmasın, bilgilendirmek istedim. Malum elestirme namina ne desek cogu kisi yanlis anliyor.

Son düzenleme: