SF26

Üstün
Malum artık eylül geride kalmak üzere, sınav maratonunda vites yükseltmenin başladığı zamanlardayız. Herkes ne durumda?

Kendimden gideyim: TYT Türkçede dil bilgisi dışında çok rahat gidiyorum.
Sosyalim felsefeye göre 15-16 net arasında gidip geliyor.

TYT matematik geometriyle beraber 23-24 hattına kadar geri geldi, uzun süreli çalışmama tempomdan sonra buraları görebilmek çok güzel. Bu arada deneme Bilgi Sarmal'ın denemeleri, yani arada sapıtan soruların da olduğu kaliteli bir deneme.

TYT fen: 11-12 civarında git gel yapıyor, çoğunlukla fizikten sorun yaşıyorum, zaten beni tanıyan arkadaşlar fiziği ne kadar çok sevdiğimi(!) biliyordur.

AYT tarafına henüz girişmedim çünkü bağlayıcı konuları henüz tamamen oturtmadım, bilirsiniz o bağlayıcı konuları oturtmadan asla bu konular hallolmaz diyorum, o yüzden de onları oturtmaya devam ediyorum.

Sizlerin net dağılımı nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS dönemi zor. Ben geride bıraktım çok şükür, geride kalanlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Size tavsiyem yerleşmiş birisi olarak AYT matematiği hangi alan olursa hafife almayın. AYT'de tüm dersler önemli lakin sınavı kazandıran faktör tamamen AYT matematik oluyor. Bölüm tercihinizi ve hedefinizi önceden koyun ki o tempoya uygun çalışın.

Size tavsiyem yerleşmiş birisi olarak AYT matematiği hangi alan olursa hafife almayın. AYT'de tüm dersler önemli lakin sınavı kazandıran faktör tamamen AYT matematik oluyor.
Buna sonuna kadar katılıyorum. AYT feni fullesen dahi matematik olmadan balon kalıyor yanında. Ama eğer gerçekten matematiği sağlam yapınca fen netlerini çok da önemsemiyorsun.

Buna sonuna kadar katılıyorum. AYT feni fullesen dahi matematik olmadan balon kalıyor yanında. Ama eğer gerçekten matematiği sağlam yapınca - olan fen netlerini önemsemiyorsun.
Geçen sene 200.000 sıralama ile yerleştim ve alanım EA'ydı. Sosyal-1'i 34 net yapmama rağmen matematiğim olmamasından ötürü şu anda vakıf üniversitesinde yüzde 50 burslu okuyorum.

Malum artık eylül geride kalmak üzere, sınav maratonunda vites yükseltmenin başladığı zamanlardayız. Herkes ne durumda?

Kendimden gideyim: TYT Türkçede dil bilgisi dışında çok rahat gidiyorum.
Sosyalim felsefeye göre 15-16 net arasında gidip geliyor.

TYT matematik geometriyle beraber 23-24 hattına kadar geri geldi, uzun süreli çalışmama tempomdan sonra buraları görebilmek çok güzel. Bu arada deneme Bilgi Sarmal'ın denemeleri, yani arada sapıtan soruların da olduğu kaliteli bir deneme.

TYT fen: 11-12 civarında git gel yapıyor, çoğunlukla fizikten sorun yaşıyorum, zaten beni tanıyan arkadaşlar fiziği ne kadar çok sevdiğimi(!) biliyordur.

AYT tarafına henüz girişmedim çünkü bağlayıcı konuları henüz tamamen oturtmadım, bilirsiniz o bağlayıcı konuları oturtmadan asla bu konular hallolmaz diyorum, o yüzden de onları oturtmaya devam ediyorum.

Sizlerin net dağılımı nasıl?
Tyt için 90 netten 75 civarına düştüm. Sağlık ve birkaç sebep daha sağolsun çalışacak zaman sıkıntıya giriyor 2-3 günde bir. Yanii kötü.

Endemikte 38 net yapmıştım. Hız ve renkte 62 yaptım. Sanırım en yüksek netimi yaptım burada. Matematikte temel atma kitabı bitti. Artık kallavi TYT konularına başladım. Umarım netlerimi 90'a yükseltebilirim.

Tyt için 90 netten 75 civarına düştüm. Sağlık ve birkaç sebep daha sağolsun çalışacak zaman sıkıntıya giriyor 2-3 günde bir. Yanii kötü.
Toparlanır sorun yok, mental patlatmamak önemli, benim patladı durum mezun.

Endemikte 38 net yapmıştım. Hız ve renkte 62 yaptım. Sanırım en yüksek netimi yaptım burada. Matematikte temel atma kitabı bitti. Artık kallavi TYT konularına başladım. Umarım netlerimi 90'a yükseltebilirim.
Disiplin+psikoloji koruma= galibiyet.

Amacım TYT Türkçeyi 26-28 netlerden en az 30 seviyesine çıkarmak, kalan tarih coğrafya iyi, TYT matematik için en az bir 10-15 net gerekiyor, problem çözme konusunda çok garip birisiyim bazen 20 net bile yapıyorum ama bazen 8 problem ve ilk 12 konuyu pekiştirmem gerekiyor, AYT olarak edebiyat bilgim 0, 1 yılda edebiyat netini en az 15 net yapmam gerek, edebiyat çalışıyorum ama bilemiyorum, hem anlıyorum hem de anlamıyorum, anladığım konu hakkında 2 dk sonra test çözünce hiçbir şey anlamadığımı anlayıp geri dönüyorum, geri dönünce tekrar hatırlıyorum.

Amacım TYT Türkçeyi 26-28 netlerden en az 30 seviyesine çıkarmak, kalan tarih coğrafya iyi, TYT matematik için en az bir 10-15 net gerekiyor, problem çözme konusunda çok garip birisiyim bazen 20 net bile yapıyorum ama bazen 8 problem ve ilk 12 konuyu pekiştirmem gerekiyor, AYT olarak edebiyat bilgim 0, 1 yılda edebiyat netini en az 15 net yapmam gerek, edebiyat çalışıyorum ama bilemiyorum, hem anlıyorum hem de anlamıyorum, anladığım konu hakkında 2 dk sonra test çözünce hiçbir şey anlamadığımı anlayıp geri dönüyorum, geri dönünce tekrar hatırlıyorum.
Hocam edebiyatta 8 tane anlam bilgisi sorusu var zaten. Ben geçen yıl çalışmadan 13.25 net falan yaptım.