SF26
Üstün
Aşırı çalışıp 2-3 soru getirmesindense fendeki 6-7 nete aşırı çalışmayı daha mantıklı görürüm ben.@SF26, en son girdiğim deneme (newton yayınları):
Türkçe: 3Y.
İnkilap: 1Y.
Din: 1Y.
İngilizce: 2Y.
Matematik: 5Y 2b (kendimden emin bir şekilde çözdüğüm halde yanlışım fazla çıktı, 2 boş ise konu eksiğinden)
Fen: 2Y (kolaydı)
Toplam net: 70.
Sözel ve Sayısal arasındaki dengeyi kurmaya çalışıyorum. Yaklaşık 2 aydır sözele dair pek bir şey yapmıyorum çünkü.
@Sf24 son girdiğim ekspert 427, nitelik 435 geldi. İkisinde de matematiği önceki denemelere göre iyi yaptım. (13-14 net) ancak fen ne yazık ki 11 ve 12 nete çakıldı. Bu arada örnek ve çıkmış soruları çözmeye başladım. Ayrıca matematikte prizmalar, piramit ve koniyi anlayamıyorum. Normalde çok hızlı anlayan biriyim ancak bu konulara kafam basmıyor. Video izliyorum, çözebiliyorum ama test kitabını karşıma alınca kalem bile oynatamıyorum. 1 soru falan çıksa çok dert etmeyeceğim ama 2-3 soru çıkma olasılığı var bu sene.
Çıkmışlarda özellikle 21' LGS'yi kendinde aşırı stres yaratarak çöz, o sınavın üstüne daha sınav gelmez kolay kolay.
20' LGS'ye girmek zorunda kalmasam o sınavda belki de Kabataş Erkek Lisesi'ne kadar bile zorlardım.