@SF26, en son girdiğim deneme (newton yayınları):
Türkçe: 3Y.
İnkilap: 1Y.
Din: 1Y.
İngilizce: 2Y.
Matematik: 5Y 2b (kendimden emin bir şekilde çözdüğüm halde yanlışım fazla çıktı, 2 boş ise konu eksiğinden)
Fen: 2Y (kolaydı)
Toplam net: 70.

Sözel ve Sayısal arasındaki dengeyi kurmaya çalışıyorum. Yaklaşık 2 aydır sözele dair pek bir şey yapmıyorum çünkü.

@Sf24 son girdiğim ekspert 427, nitelik 435 geldi. İkisinde de matematiği önceki denemelere göre iyi yaptım. (13-14 net) ancak fen ne yazık ki 11 ve 12 nete çakıldı. Bu arada örnek ve çıkmış soruları çözmeye başladım. Ayrıca matematikte prizmalar, piramit ve koniyi anlayamıyorum. Normalde çok hızlı anlayan biriyim ancak bu konulara kafam basmıyor. Video izliyorum, çözebiliyorum ama test kitabını karşıma alınca kalem bile oynatamıyorum. 1 soru falan çıksa çok dert etmeyeceğim ama 2-3 soru çıkma olasılığı var bu sene.
Aşırı çalışıp 2-3 soru getirmesindense fendeki 6-7 nete aşırı çalışmayı daha mantıklı görürüm ben.
Çıkmışlarda özellikle 21' LGS'yi kendinde aşırı stres yaratarak çöz, o sınavın üstüne daha sınav gelmez kolay kolay.
20' LGS'ye girmek zorunda kalmasam o sınavda belki de Kabataş Erkek Lisesi'ne kadar bile zorlardım.

Aşırı çalışıp 2-3 soru getirmesindense fendeki 6-7 nete aşırı çalışmayı daha mantıklı görürüm ben.
Çıkmışlarda özellikle 21' LGS'yi kendinde aşırı stres yaratarak çöz, o sınavın üstüne daha sınav gelmez kolay kolay.
20' LGS'ye girmek zorunda kalmasam o sınavda belki de kabataş erkek lisesi'ne kadar bile zorlardım.

Fende 4, 5 ve son üniteden çok fazla yanlışım çıkıyor. Bugün onları tamamen kapatmaya çalışacağım. Kapatabilirsem yarın LGS 2024'ü çözmeyi planlıyorum. 20'yi 15 tatilde çözmüştüm ama sonucumu tam hatırlamıyorum maalesef.

Fende 4, 5 ve son üniteden çok fazla yanlışım çıkıyor. Bugün onları tamamen kapatmaya çalışacağım. Kapatabilirsem yarın LGS 2024'ü çözmeyi planlıyorum. 20'yi 15 tatilde çözmüştüm ama sonucumu tam hatırlamıyorum maalesef.
20' çok garip bi' sınavdı, benim tüm sisteminin içinden geçmişti. Pandemi sağ olsun güzelim Kabataş hayallerimi yıkmıştı.
O okula girememek çok koymuştu bana, hırsımı bu sene çıkarıcam bu sınavdan.

20' çok garip bi' sınavdı, benim tüm sisteminin içinden geçmişti. Pandemi sağ olsun güzelim kabataş hayallerimi yıkmıştı.
O okula girememek çok koymuştu bana, hırsımı bu sene çıkaracağım bu sınavdan.

Başaracağız hocam.

@SF26, hocam tekrardan merhaba. Bu sabah LGS 24'ü çözdüm. Sonuç böyle:
Türkçe: 1Y.
İnkılap: 1Y.
Din: 1Y.
İngilizce: Full
Matematik: 2Y 4b.
Fen: 3Y 1b.

Son düzenleme:
@SF26, son çözdüğüm Geri sayım Beyin Takımı
Türkçe: 2Y 1B
Din:1Y
Matematik: 3Y 5B
Fen: 2Y
Sözel çözdüğüm en zor sözellerden, fen ise çözdüğüm en kolay fenlerdendi. Ayrıca matematiğin 11 net gelmesi üzdü biraz.

@SF26, son çözdüğüm Geri sayım Beyin Takımı
Türkçe: 2Y 1B
Din:1Y
Matematik: 3Y 5B
Fen: 2Y
Sözel çözdüğüm en zor sözellerden, fen ise çözdüğüm en kolay fenlerdendi. Ayrıca matematiğin 11 net gelmesi üzdü biraz.
Yayınları hiç hatırlamıyorum, yorum yapamam oraya.
Matematikte batırmışız, moral bozmak yok devam bas bas bas.

@SF26, hocam yarın ne yapayım? Çalışayım mı yoksa dinleniyim mi? Çalışırsam vicdanen daha iyi olacağım sanki.
muhtemelen 1. hedefim olan fen lisesini kazanamayacağım ama 2. hedefim olan Anadolu lisesini kazanacağım. Geçen sene bu zamanlardan beri fen lisesinin hayalini kuruyordum, yaptıkları aktivitelere falan bakıyordum. Proje okuluydu ve sık sık yurt dışına öğrenci gönderiyordu ama olmadı, yapacak bir şey yok. Bir şeyi çok isteyince olmuyor.

@SF26, hocam yarın ne yapayım? Çalışayım mı yoksa dinleniyim mi? Çalışırsam vicdanen daha iyi olacağım sanki.
muhtemelen 1. hedefim olan fen lisesini kazanamayacağım ama 2. hedefim olan Anadolu lisesini kazanacağım. Geçen sene bu zamanlardan beri fen lisesinin hayalini kuruyordum, yaptıkları aktivitelere falan bakıyordum. Proje okuluydu ve sık sık yurt dışına öğrenci gönderiyordu ama olmadı, yapacak bir şey yok. Bir şeyi çok isteyince olmuyor.
Psikolojik o, ben çalışmamıştım.
Kazanıp kazanmama meselesini bir kenara bırakıp aşırı sakin kafayla soruları çöz. Sınav anında soruyu çözemiyorsan 'Bana zorsa herkese zor.' mentalitesine gir ve kendini sakın kasma.

En iyisi prizmalara bakayım biraz. Ayrıca şu an içimde yoğun bir korku ve heyecan var. Burslulukta da böyle olmuştu ama çözmeye başlayınca geçti.