Detaylar
Kim cevapladı?Pek değil. Başlarda iyi çalışırsın ama aradan 2 ay geçtiğinde psikolojik etkilerini görürsün. Alışkanlıklar bir anda bırakılmaz. Önce sosyal medyayı ve oyun oynamayı azalt. Sonrasında yavaş yavaş hepsini gözünün önünden çek. Aralıksız ders çalışamayacağın için sıkılacaksın zaten. Başka aktiviten yoksa yine onlarla ilgileneceksin.
Ben kaldırmamıştım ki derslere YouTube üzerinden çalışıyordum. Dershaneye gitmeyip evde çalışacaksan telefon, pc kaldırmak sana zarar bile verebilir.
- Makaleler
- 3
Bi' mezuna kaldim diyorsun, bi' universitede 7 dersten kaldim diyorsun... Sen ne yasiyorsun tam olarak?
Eski konunda adama cikisiyordun da okuman para ve zaman kaybi gibi soyleyeyim. Ugrasma, daha gencken ciraklik yap elin is tutsun, meslegin olsun.
Eski konunda adama cikisiyordun da okuman para ve zaman kaybi gibi soyleyeyim. Ugrasma, daha gencken ciraklik yap elin is tutsun, meslegin olsun.
Winner
Üstün
Pardon da okurken sınava giremez miyim? Zaten bir çalışma da yapmadım sınav için. Ayrıca ben hiçbir konuda kimseye çıkışmadım.Bi' mezuna kaldim diyorsun, bi' universitede 7 dersten kaldim diyorsun... Sen ne yasiyorsun tam olarak?
- Makaleler
- 3
@Winner okuyorum diyorsun, eyvallah ne güzel ama 7 dersten kalıyorsun daha ilk yıldan. Sınava gireceğim diyorsun, eyvallah çok iyi ama çalışmadım seneye tekrar girerim diyorsun.
Ne yapıyorsun sen? Hiç kendine sordun mu ben ne yapıyorum diye? Buraya tavsiye almaya gelmişsin tavsiye veriyorum: Sen her şeyden önce bi’ silkelen kendine gel.
Okulunda çalışmamışsın, kalacak mısın geçecek misin belli değil. Sınava çalışmamışsın, seneye çalışacak mısın belli değil. Elinde olmayan sebeplerden olmuş da olabilir elbet ama olmuş sonuçta. Seneye olmayacak mi? Daha kaç yıl olacak?
Ne yapıyorsun sen? Hiç kendine sordun mu ben ne yapıyorum diye? Buraya tavsiye almaya gelmişsin tavsiye veriyorum: Sen her şeyden önce bi’ silkelen kendine gel.
Okulunda çalışmamışsın, kalacak mısın geçecek misin belli değil. Sınava çalışmamışsın, seneye çalışacak mısın belli değil. Elinde olmayan sebeplerden olmuş da olabilir elbet ama olmuş sonuçta. Seneye olmayacak mi? Daha kaç yıl olacak?
Winner
Üstün
7 dersten kalmadım. O konuyu açtığımda daha finaller başlamamıştı bile. Ben kaldım gözüyle bakıyordum. 4 dersten 3ünden geçmeyi başardım neyse ki. Yani toplam 4 dersten kaldım ve 2. Sınıfa geçebiliyorum.eyvallah ne güzel ama 7 dersten kalıyorsun daha ilk
Dediğim gibi 24-25 eğitim öğretim yılında YKS'ye çalışacağım. Kesin olan şey bu.Ne yapıyorsun sen? Hiç kendine sordun mu ben ne yapıyorum diye? Buraya tavsiye almaya gelmişsin tavsiye veriyorum: Sen her şeyden önce bi’ silkelen kendine gel.
Vortex
Uzman
2. mezuna kaldım gibi gözüküyor. Sadece telefon değil bilgisayar, tablet vb. her şeyi kaldırmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Sınavı kazanan arkadaşlar siz kaldırmış mıydınız?
Kendini hakim oluyorsan kaldırmana gerek yok.