Merhaba arkadaşlar. YKS'ye çalışamadım ve büyük bir aptallık yaptım, çok pişmanım. Bu yüzden çok sıkı bir şekilde çalışmaya karar verdim. 0'dan başlayacağım ama nasıl bir plan yapacağım bilmiyorum. Hedef sıralama 100K üstü, yardımcı olursanız sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Sayısalsa mezunsun, EA isen yaparsın. Çalışma programını buradaki arkadaşlar yardımcı olabilir veya bir dershane ile görüşmen iyi olabilir.Merhaba arkadaşlar. YKS'ye çalışamadım ve büyük bir aptallık yaptım, çok pişmanım. Bu yüzden çok sıkı bir şekilde çalışmaya karar verdim. 0'dan başlayacağım ama nasıl bir plan yapacağım bilmiyorum. Hedef sıralama 100K üstü, yardımcı olursanız sevinirim.
EA'da matematik çözmeden de yaparsın 100k üstü.
Sayısalsa mezunsun, EA isen yaparsın. Çalışma programını buradaki arkadaşlar yardımcı olabilir veya bir dershane ile görüşmen iyi olabilir.
EA'da matematik çözmeden de yaparsın 100k üstü.
Hocam sayısalım ne yapacağımı şaşırdım, mezuna mı kaldım?
Winner
Üstün
Mezuna kalmaya hazırlan psikolojik olarak. Son 4 ay 11. sınıfmış gibi çalış.Merhaba arkadaşlar. YKS'ye çalışamadım ve büyük bir aptallık yaptım, çok pişmanım. Bu yüzden çok sıkı bir şekilde çalışmaya karar verdim. 0'dan başlayacağım ama nasıl bir plan yapacağım bilmiyorum. Hedef sıralama 100K üstü, yardımcı olursanız sevinirim.
Tum konulari yetistirmen pek mumkun degil kalan surede, o yuzden uzun ve kompleks olmasina karsin az sayida soru cikan konulari eleyerek bir program olusturman lazim. Hicbir dersi dinlemeyip acip bi soru bankasi bile cozmediysen pek imkani oldugunu sanmam ama temelin varsa; hangi konunun ne kadar zor oldugunu, nasil bir iceriginin oldugunu az bucuk biliyorsan mumkun.
Tum konulari yetistirmen pek mumkun degil kalan sürede, o yuzden uzun ve kompleks olmasina karsin az sayida soru cikan konulari eleyerek bir program olusturman lazim. Hiçbir dersi dinlemeyip acip bir soru bankasi bile cozmediysen pek imkani oldugunu sanmam ama temelin varsa; hangi konunun ne kadar zor oldugunu, nasıl bir iceriginin oldugunu az bucuk biliyorsan mumkun.
Hocam aslında ben 12.Sınıfın başında çalışmaya başlamıştım ancak biraz aksaklıklar çıkıp yarım yamalak çalıştım sonra da bıraktım ve şimdi de çalışmaya karar vermiştim ama büyük ihtimalle mezuna kalacağım. Aileme ne diyeceğimi bilmiyorum onlarda mezuna kalırsam bir işte çalışırsın diyor zaten mezuna kalırsam bir işte geçici çalışıp çıkarımda ama ailemde kazanamazsan işe girip çalışırsın diyor, öyle bir pişmanım ki resmen salakmışım ben, 12.sınıfın başında bir dershaneye gidip çalışsaydım belki böyle olaylar olmayacaktı. Neyse, hocam peki bu 4 ay içerisinde TYT'ye çalışsam ve tüm konulara çalışmama gerek var mı?