Sınavda bir soruda Dexter'dan bahsettiğim için ailem okula çağırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Josh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 128
  • Etiketler Etiketler
    edebiyat

Josh

Uzman
Merhaba. Edebiyat sınavında soru olarak ünlü biriyle bir gün geçirecek olsanız o kim olurdu ve ne yapardınız diye bir soru vardı. Ben de oraya Michael C. Hall, yani Dexter'ı yazdım. Soruda karakterden değil de Michael C. Hall'ın kendisinden bahsettim, Dexter'dan değil. Miami'ye gidip dizinin çekildiği yerleri gördük birlikte vb. bunlardan bahsettim. Yaklaşık 2-3 gün sonra rehberlik hocası beni yanına çağırdı ve benim ne oynadığımı, ne izlediğimi, neden bu karakteri yazdığımı, neden kahraman olarak gördüğümü söyledi. Halbuki kahraman olarak görmüyorum Dexter'ı. Bu yaşta bunları izlemen saçma vb. bir şeyler dedi. Ve bana Suç ve Ceza kitabını okumamı söyledi. Sonra sınıf öğretmenim annemin numarasını istedi bir gün ve eve gittiğimde annem dedi, "Sen ne yazdın acaba da beni okula çağırıyorlar bunun için. Bilgisayarı yasaklayacağım sana" vb. dedi.

Sırf Dexter'dan bahsettiğim için bir soruda başıma gelenler çok saçma değil mi sizce de? Ailemin okula çağrılması. Büyüyünce katil mi olacağım sanki? Okula gidince anneme ve babama kesin bilgisayarı yasaklamasını söyleyeceğinden eminim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Milletin okul basıp birbirini vurduğu bir dönemde gidip de Dexter'ın D'sinden bahsedersen okulda ne bekliyordun ki? Sadece aksi bir durum olup olmadığı konusunda endişelenmişlerdir.

Direkt olarak aktörün değil de karakterin adını yazdıysanız çok normal, okulların basılıp insanların birbirini bir anda vurduğu bir dönemdeyiz @Chomusuke 'nin dediği gibi. Öğretmen de bunu önlemek için ailenle konuşmak istemiş olabilir. Ayrıca yaşın yüksek ihtimalle küçük, bu yaşlarda aşırı vahşet içeren ve seri katiller olan dizileri izlememen lazım bence de. Ailen bunları kısıtlayabilir, seni düşündükleri içindir tamamen. Kısıtlanmayan çocukların sonlarını görüyoruz çünkü. Dexter gibi filmler yerine aile hayatı ve sitcom tarzı şeyler izleyebilirsin, Young Sheldon veya Modern Family önerebilirim, benim çok sevdiğim iki dizi.

Şüphelenmesi normal geldi bana. Rehber öğretmenini tanıyorsan bunu düşünüp yazmaman daha iyi olurmuş.

Malum, son olaylardan sonra bu tarz şüphelenmeler artıyor. Öğrencinin okulu silahla bastığı bir dönemdeyiz.

Kendisi net GTA oynuyordur küçüklüğünde. Rehber öğretmenler bir şey değildir umurunda olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…