Josh
Uzman
Merhaba. Edebiyat sınavında soru olarak ünlü biriyle bir gün geçirecek olsanız o kim olurdu ve ne yapardınız diye bir soru vardı. Ben de oraya Michael C. Hall, yani Dexter'ı yazdım. Soruda karakterden değil de Michael C. Hall'ın kendisinden bahsettim, Dexter'dan değil. Miami'ye gidip dizinin çekildiği yerleri gördük birlikte vb. bunlardan bahsettim. Yaklaşık 2-3 gün sonra rehberlik hocası beni yanına çağırdı ve benim ne oynadığımı, ne izlediğimi, neden bu karakteri yazdığımı, neden kahraman olarak gördüğümü söyledi. Halbuki kahraman olarak görmüyorum Dexter'ı. Bu yaşta bunları izlemen saçma vb. bir şeyler dedi. Ve bana Suç ve Ceza kitabını okumamı söyledi. Sonra sınıf öğretmenim annemin numarasını istedi bir gün ve eve gittiğimde annem dedi, "Sen ne yazdın acaba da beni okula çağırıyorlar bunun için. Bilgisayarı yasaklayacağım sana" vb. dedi.
Sırf Dexter'dan bahsettiğim için bir soruda başıma gelenler çok saçma değil mi sizce de? Ailemin okula çağrılması. Büyüyünce katil mi olacağım sanki? Okula gidince anneme ve babama kesin bilgisayarı yasaklamasını söyleyeceğinden eminim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sırf Dexter'dan bahsettiğim için bir soruda başıma gelenler çok saçma değil mi sizce de? Ailemin okula çağrılması. Büyüyünce katil mi olacağım sanki? Okula gidince anneme ve babama kesin bilgisayarı yasaklamasını söyleyeceğinden eminim. Siz ne düşünüyorsunuz?