Sinerji'den alınan VX2418C monitör ölü piksel yüzünden değiştirilebilir mi?

Yer
İsrail
6 Nisan tarihinde VX2418C monitör satın aldım. Tam olarak 3-5 ölü pixel var. İade edebilirsem iadem kabul edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet paneli değiştirmiş olabilirler mi?

Panel değiştirmişlerdir başka yapacak bir şeyleri yok zaten arkadaşın acilen servisle iletişime geçip tamir istemediğini değişim yapmak istediğini belirtmesi lazım tespit edilen bir ayıp var ve değişim talebi doğrultusunda tamir yapamazlar.

Böyle bir rezillik kabul edilemez ben olsam o servisi başlarına yıkarım adamı delirtiyorlar konu sahibi hocam inşallah vakit geçmeden firmayla iletişime geçip firmaya değişim yaptırtır gerekirse hakem heyetine dahil gidilmeli düşünsenize sıfır ürün alıyorsunuz ayıp çıkıyor 1 günlük ürün tamiri ediyorlar öyle bir dünya yok eşek gibi değişim yapacaklar yeter ki tüketici arkadaş firmayı baskılasın ve değişim konusunda kararlı olsun.

Bazen yenilenmiş ürün veriyorlar Dell yapıyor öyle rezillikler sıfır kapalı kutu ürün verecekler yasalar belli.
Hele bir mesajıma baksınlar duruma göre bakalım. Sinerji yede 0 ürün yollicaklar dedim birde neyse cevabıma mesaj gelirse yazıcam.

Bazen yenilenmiş ürün veriyorlar Dell yapıyor öyle rezillikler sıfır kapalı kutu ürün verecekler yasalar belli.
Jelatinli kapalı ürün isterim tabiiki yok öyle bir dünya böyle olacağını bilseydim 2.el alırdım.

Hele bir mesajıma baksınlar duruma göre bakalım. Sinerji yede 0 ürün yollacaklar dedim bir de neyse cevabıma mesaj gelirse yazacağım.

Yasalar sizden yana o yüzden hiçbir şekilde korkmayın hocam firmaların laflarına göre hareket etmeyin onlar her türlü yalana manipüleye maruz bırakırlar yasalar sizden yana o yüzden rahat olun.

Arkadaşım kutulu değişim nedir la havle sen bunları bir telefon yoluyla ara hocam kutulu değişim ne demek hayatımda ilk kez duyuyorum.
Akşam bir arayım.

Arkadaşım kutulu değişim nedir la havle sen bunları bir telefon yoluyla ara hocam kutulu değişim ne demek hayatımda ilk kez duyuyorum.
Sanırım ya 0 demek istiyor yada yenilenmiş monitör demek istiyor bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…