Akşam bir arayım.

Sanırım ya 0 demek istiyor ya da yenilenmiş monitör demek istiyor bilemiyorum.

Yenilenmişse kabul etmeyeceksiniz benim telefon konumu biliyorsunuz hala uğraşıyorum ürün kendilerine ulaştı hala süreci bekliyorum inceliyorlar ben uğraşmam yenilenmiş ürünü kullanırım diyorsanız tabii yenilenmiş olup olmadığı şu an kesin bir şey değil yenilenmiş ise kullanırım diyorsanız kullanın ama ben kullanmaz uğraşırdım siz bilirsiniz hocam.

Yenilenmişse kabul etmeyeceksiniz benim telefon konumu biliyorsunuz hala uğraşıyorum ürün kendilerine ulaştı hala süreci bekliyorum inceliyorlar ben uğraşmam yenilenmiş ürünü kullanırım diyorsanız tabii yenilenmiş olup olmadığı şu an kesin bir şey değil yenilenmiş ise kullanırım diyorsanız kullanın ama ben kullanmaz uğraşırdım siz bilirsiniz hocam.
Hocam arayacağım akşam bakalım duruma göre yazarın.

Arkadaşım kutulu değişim nedir la havle sen bunları bir telefon yoluyla ara hocam kutulu değişim ne demek hayatımda ilk kez duyuyorum.
1000000671.webp

0 monitör geldi elime ve ön tarafında omni marka yazıyor. diğerinde ViewSonic logosu vardı önde.

Son düzenleme:
Hocam ViewSonic marka ürün aldıysanız aynı ürünle değişmeleri gerek bu modeli almadığınızdan eminseniz tekrar iletişime geçin.
Hocam eminim ben zaten aldığım sinerjiden omni marka fotoğraf vardı. bana viewsonic logolu yolladılar ve bunda ölü pixel yok. istediğim ürün geldi. :)

1713538487981.webp