detista

Başarılı
Merhabalar. Normalde Disney+ kullanıyorum. Sevdiğim içerikler genel olarak orada. Bu aralar Squid Game ikinci sezonunun yayınlanması sebebiyle tekrar yükselişe geçti. Ben sıfırdan başlayarak izleyeceğim. Sırf bu dizi için Netflix almaya değer mi? İzleyenler genel olarak dizi hakkındaki yorumlarını paylaşabilirlerse mutlu olurum. Teşekkürler.

Şimdi baktım da bazı sitelerde korsan olarak yayınlanmış. Dizi hakkında görüşüm ilk bölümler sıkıcı olabilir ama son bölümler gayet sürükleyiciydi. 3. Sezonun çıkmasını umuyorum ki böyle bir son beklemezdim. Şoka girdim diyebilirim.

Merhaba. Normalde Disney+ kullanıyorum. Sevdiğim içerikler genel olarak orada. Bu aralar Squid Game ikinci sezonunun yayınlanması sebebiyle tekrar yükselişe geçti. Ben sıfırdan başlayarak izleyeceğim. Sırf bu dizi için Netflix almaya değer mi? İzleyenler genel olarak dizi hakkındaki yorumlarını paylaşabilirlerse mutlu olurum. Teşekkürler.

1. sezonu 3-4 günde rahat bitirmiştim. Eğer 1 ay sadece bu dizi için alınacaksa çok da mantıklı değil. Netflix hesabı olan bir arkadaşınızdan rica edebilirsiziniz.