Sırtta oluşan ağrı neden olabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senuzulme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
  • Etiketler Etiketler
    ağrı
Aynısı bende de 2 hafta önce başladı. Eğildim, o zamandan beri devam ediyor. Fotoğraftaki aynı yer ağrı yapıyor. Eğer ağrı başlarsa o gün boyunca devam ediyor, gece uyuyana kadar sürüyor. Doktora falan gitmedim soğuktandır ya da geçici bir şeydir diye düşündüm. Şu an yatakta yan uzanmış haldeyim, hafif ağrıyor.

Ateş, titreme, yangı, idrar renginde değişiklik, pis koku yoksa çok büyük ihtimal böbreklerden değildir. Böbrek ağrısı, göğüs kafesinin altında, böğür dediğimiz yerde olur. Süreklidir, künttür. Rahatsız eder.

Ben doktor değilim hocam. Eğer cevabım içinize sinmezse yinede ürolojide idrar testi yaptırabilirsiniz.

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz. Muhtemelen çözüm de aynısı.
Saydıklarından hiçbirisi yok fakat sırtı kırıp öne doğru eğilince böğrümden sırtımdaki ağrının aynısını hissediyorum. Beni böbreklerde sorun olabileceğini düşündüren tek olanak bu şu an.

Kas zedelenmesiyse kas esnedikçe kopan yerler ağrı yapar normaldir. Dediğim gibi çok zorlamayın, bırakın kas kendini iyileştirsin.

Güncelleme:

Sırt ağrım, azalarak geçmeye başladı. Bugün tamamen kesilmiş durumda. Eğilince ya da yamuk yatınca hissetmiyorum. Muhtemelen kas zedelenmesi oldu ve zamanla kendini onardı.

Böbrekle ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum şu anlık. Fakat ayın 2'sinde MR randevum hala duruyor. Sizce gitmeli miyim yoksa iptal mi etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…