Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berat_01

Başarılı
Merhaba arkadaşlar sistemimi topladım sonra BIOS güncelledim, Windows kurdum ama PC açtığımda AMI ekranında kalıyor. F1 tuşuyla BIOS'a girip F8 sonra enter deyip öyle masaüstüne geliyorum. Nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ü
Pompanın bağlantısı AIO_PUMP veya CPU_FAN girişine yapılmış olmalı. Eğer AIO_PUMP girişine bağlıysa, radyatör fanları CPU_FAN soketine bağlayın.
RAM'ler hangi DIMM yuvalarına takılır? Onun dışında RAM'lerin frekansı kaldırmadı ya da güçte bir dalgalanmışta olabilir. RAM'leriniz 2 modülse DIMM_A2 ve DIMM_B2 yuvasında olmalılar. Onun dışında Clear CMOS da etkili olabilir.

RAM'leri sorunsuz görüyor hocam 32 GB.

Pek sorunsuz görmüyor gibi. 16GB RAM olduğu gözüküyor attığınız fotoğrafta.

RAM'ler hangi DIMM yuvalarına takılır? Onun dışında RAM'lerin frekansı kaldırmadı ya da güçte bir dalgalanmışta olabilir. RAM'leriniz 2 modülse DIMM_A2 ve DIMM_B2 yuvasında olmalılar. Onun dışında Clear CMOS da etkili olabilir.

Pek sorunsuz görmüyor gibi. 16 GB RAM olduğu gözüküyor attığınız fotoğrafta.

O alıntı hocam gerçeğini ekleyeyim.

BIOS'tan Boot sıralamasında Windows yüklü diski en yukarı aldınız, değil mi? Bir katkısı olur mu bilemiyorum ama emin olalım bundan.

BIOS'tan Boot sıralamasında Windows yüklü diski en yukarı aldınız, değil mi? Bir katkısı olur mu bilemiyorum ama emin olalım bundan.

Yukarıda hocam.

Ne yukarıda? Benim hatam alıntıyı görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.