20260225_184811.webp

20260225_184751.webp

20260225_184731.webp

Her şey yolunda midir? Az plastik kokusu var. Sesi cok degil. Odamda durabilir.

20260225_185955.webp

@Ayhan Dönmez, henuz monitor ve kasayi baglamadim. Kapatip mi baglamak lazim? Ana ekranda sol, yukari ve asagi tuslari var. Ne icin kullaniliyor? Menu yok zaten. On/off tusu harici mute/ESC tusu var o sanirim menu ekrani sönünce açmaya yariyor. Su anlik sadece onu ve Power tusunu kullandim.

@ggbye bilmem gereken baska bir şey var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağla gitsin, bağlantılar tamamsa. Çok irdelemene gerek yok.

Şarteli de indir hatta, emin olursun. Normalde gerek olmasa da Online'da.
Online UPS calisiyorken PSU ve monitor kablosunu takmak sikinti yaratir mi? Diger UPS'de urunu kapatip takiyordum da Online UPS'de kapatma islemini yapmayin dediniz diye soruyorum.

Online UPS calisiyorken PSU ve monitor kablosunu takmak sikinti yaratir mi? Diger UPS'de urunu kapatip takiyordum da Online UPS'de kapatma islemini yapmayin dediniz diye soruyorum.

Online UPS hep çalışacak zaten. Line olanı da aslında kapatmasan iyi. Bataryanın tamamen boşalması bu tarz ürünlerde iyi değil, ömürden yer.

Şimdi akü dolu, kapatıp yapabilirsin. Sorun yok.

Şu an %50 hocam. %100 olmasini bekleyip, duvardan baglantisini sokup test etmem saglikli olmaz mi? Tamamen batarya uzerinden %100 izole elektrikle test etmis olacagiz. @ggbye nasil yapti, gelince yazar. Ayni sekilde ilerleyeyim bende.

Daha sağlıklı olur, evet. Ama tam dolmasına gerek yok. Şarteli indirsen bile ya da şebeke aktif olsa bile aküden besliyor ve regüle ediyor. Online olayı o zaten, Line'dan farkı bu. @SunseTTime Yine de bekle vaktin varsa, amaç %100 sorunu çözmesi değil zaten. En azından ufak da olsa iyileşme olursa yol göstermiş olur bundan sonrasında.

Şebekeyi tamamen dışlamış olacaksın yani, şu anda sıfır bir hazır sistem alsan direkt olarak şebekeden bağımsız olacak. En doğrusu böyle sende.

Daha sağlıklı olur, evet. Ama tam dolmasına gerek yok. Şarteli indirsen bile ya da şebeke aktif olsa bile aküden besliyor ve regüle ediyor. Online olayı o zaten, Line'dan farkı bu. @SunseTTime Yine de bekle vaktin varsa, amaç %100 sorunu çözmesi değil zaten. En azından ufak da olsa iyileşme olursa yol göstermiş olur bundan sonrasında.
Acelem yok hocam. Bekleyeyim de tek seferde bitsin test. Beklenti icine giresim yok ama insallah bana da fayda saglar. 🫠

Şu an %50 hocam. %100 olmasini bekleyip, duvardan baglantisini sokup test etmem saglikli olmaz mi? Tamamen batarya uzerinden %100 izole elektrikle test etmis olacagiz. @ggbye nasil yapti, gelince yazar. Ayni sekilde ilerleyeyim bende.

Direkt şarteli, sigortayı indir, fişten çekmek de aynısı. Fark olmaz, aynı senaryoyu yarat. Ama Online'da şebeke aktif olsa bile aküden besler, Line'dan farkı bu. Yine de dediğin gibi yaparsın, için rahat eder.