HYKyagizz

Çalışkan
Selam, artık bu durumdan gerçekten bıkmış durumdayım. İki kez temiz kurulum yaptım, hâlâ düzelmedi. CrystalDiskInfo ile sağlık değerlerine baktım. Ayrıca SFC /scannow ve benzeri komutlar işe yaramıyor. Tüm her şey güncel.

SFC ve DISM sonuç vermeyecektir. Yaptığınız CrystalDiskInfo'da değerler normal mi? SSD kullanıyorsanız kendi yazılımı var mı? Buradan da kontrol sağladıktan sonra Rufus ile ISO'yu yazdırıp tekrar kurulum yapmanız gerekebilir.

SFC ve DISM sonuç vermeyecektir. Yaptığınız CrystalDiskInfo'da değerler normal mi? SSD kullanıyorsanız kendi yazılımı var mı? Buradan da kontrol sağladıktan sonra Rufus ile ISO'yu yazdırıp tekrar kurulum yapmanız gerekebilir.
Değerler bu şekilde, kendi yazılımı var.

Dosya Ekleri

• CrystalDiskInfo_20250710131810.webp
    CrystalDiskInfo_20250710131810.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 67
Yanlış anlamayın ama bilmediğimden soruyorum. Neden farklı bir USB?
İstirham ederim. İhtimal dahilinde daha önce yaptığınız kurulumlardan yola çıkarak konuşuyorum. Eski ve sık kullanılan USB'lerde bozuk sektörler olabilir, yazma esnasında hata olmuş olabilir. İmkanınız varsa deneyin.

İstirham ederim. İhtimal dahilinde daha önce yaptığınız kurulumlardan yola çıkarak konuşuyorum. Eski ve sık kullanılan USB'lerde bozuk sektörler olabilir, yazma esnasında hata olmuş olabilir. İmkanınız varsa deneyin.
Tamam teşekkür ediyorum, iyi günler.

Sorun hala devam ediyor. Artık muhtemelen yazılımsal bir sorun değil. Servise götüreceğim yapacak bir şey yok. Eğer başka önerebileceğiniz bir şey varsa denerim herkese iyi akşamlar.

Son düzenleme: