Detaylar
Kim cevapladı?Farklı bir USB ile kurulum denediniz mi? Rufus ile mi format atıyorsunuz?
SFC /scannow sonucunu paylaşabilir misiniz?
HYKyagizz
Çalışkan
Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
SFC ve DISM sonuç vermeyecektir. Yaptığınız CrystalDiskInfo'da değerler normal mi? SSD kullanıyorsanız kendi yazılımı var mı? Buradan da kontrol sağladıktan sonra Rufus ile ISO'yu yazdırıp tekrar kurulum yapmanız gerekebilir.
HYKyagizz
Çalışkan
Değerler bu şekilde, kendi yazılımı var.SFC ve DISM sonuç vermeyecektir. Yaptığınız CrystalDiskInfo'da değerler normal mi? SSD kullanıyorsanız kendi yazılımı var mı? Buradan da kontrol sağladıktan sonra Rufus ile ISO'yu yazdırıp tekrar kurulum yapmanız gerekebilir.
Dosya Ekleri
Sizi yoracak belki ama farklı bir USB ile ve başka bir bilgisayarda Windows kurulum USB'si oluşturun. Sorun devam ederse problemin SSD'de olması kuvvetle muhtemel.
HYKyagizz
Çalışkan
Sizi yoracak belki ama farklı bir USB ile ve başka bir bilgisayarda Windows kurulum USB'si oluşturun.
Yanlış anlamayın ama bilmediğimden soruyorum. Neden farklı bir USB?
İstirham ederim. İhtimal dahilinde daha önce yaptığınız kurulumlardan yola çıkarak konuşuyorum. Eski ve sık kullanılan USB'lerde bozuk sektörler olabilir, yazma esnasında hata olmuş olabilir. İmkanınız varsa deneyin.Yanlış anlamayın ama bilmediğimden soruyorum. Neden farklı bir USB?
HYKyagizz
Çalışkan
Tamam teşekkür ediyorum, iyi günler.İstirham ederim. İhtimal dahilinde daha önce yaptığınız kurulumlardan yola çıkarak konuşuyorum. Eski ve sık kullanılan USB'lerde bozuk sektörler olabilir, yazma esnasında hata olmuş olabilir. İmkanınız varsa deneyin.
Sorun hala devam ediyor. Artık muhtemelen yazılımsal bir sorun değil. Servise götüreceğim yapacak bir şey yok. Eğer başka önerebileceğiniz bir şey varsa denerim herkese iyi akşamlar.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young