crrylx

Çalışkan
Merhaba,

Vatan'dan bir sistem toplamıştım. Şu an olan sorun, daha önce ekran kartında yine olmuştu. Garantiye gitti vs. iade çıktı, değişim yaptırdık; ancak hala aynı sorun var. Bu sorun neden olabilir ve nasıl çözebilirim? Oluşan sorunu ek olarak koydum.

Sistem Özellikleri:
  • AMD Ryzen 5 7600X
  • Zotac NVIDIA GeForce RTX 5070
  • Gigabyte A620M
20251112_173945.webp

20251112_173948.webp

20251112_173952.webp

20251112_174222.webp

Ekran kaynaklı gibi gelmedi hocam, bu sorunu ben de yaşıyorum arada bir. Tarayıcı değiştir ya da donanım hızlandırmayı kapatın. Olmasa DDU ile sürücüyü kaldırıp 577 veya 580.97 deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Vatan'dan bir sistem toplamıştım. Şu an olan sorun, daha önce ekran kartında yine olmuştu. Garantiye gitti vs. iade çıktı, değişim yaptırdık; ancak hala aynı sorun var. Bu sorun neden olabilir ve nasıl çözebilirim? Oluşan sorunu ek olarak koydum.

Sistem özellikleri:
  • AMD Ryzen 5 7600X.
  • Zotac NVIDIA GeForce RTX 5070.
  • Gigabyte A620M.
Eki Görüntüle 201227

Eki Görüntüle 201228

Eki Görüntüle 201229

Eki Görüntüle 201230

Ekran kartı sorunlu. Monitör olsaydı bizde gözükmezdi.

Hocam sorun sadece tarayıcıdayken mi oluyor? Eğer öyleyse tarayıcı özelliklerden donanım hızlandırma ayarını kapatıp deneyebilir misiniz bir?

Hayır Spotify Discord bütün uygulamalarda oluyor genelde arkada Forza'ya da Valorant tarzı oyunlar açıkken yaşıyorum ya da Discord'da yayın yaparken.

Ekran kaynaklı gibi gelmedi hocam, bu sorunu ben de yaşıyorum arada bir. Tarayıcı değiştir ya da donanım hızlandırmayı kapatın. Olmasa DDU ile sürücüyü kaldırıp 577 veya 580.97 deneyin.

Genelde arkada oyun oynarken ya da Discord'da yayın yaparken yaşadığım bir şey onun dışında görmedim çok.

Artı olarak evde 2.bir ekran kartım var RX550 eski PC'den kalma onda hiç böyle bir sorun yaşamadım.

Ekran kartı sorunlu. Monitör olsaydı bizde gözükmezdi.

Monitör olamaz zaten diğer ekran kartında normal bir şekilde gözüküyor her şey hiç yaşamadım bunu.

Ekran kartı tam oturmamış olabilir mi? Bende küçük bozulmalar oluyordu, ekran kartını çıkarıp taktığımda sorun düzelmişti. @20424 hocam daha çok yardımcı olabilir.

Buna benzer ben de problem yaşamıştım. HAGS'yi kapatınca düzelmişti. Belki grafik ayarlarından da donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilirsiniz. Belki düzelir. Eğer olmuyorsa eski sürücüleri kurup denediniz mi hiç?

Ekran kartı tam oturmamış olabilir mi? Bende küçük bozulmalar oluyordu, ekran kartını çıkarıp taktığımda sorun düzelmişti. @20424 hocam daha çok yardımcı olabilir.

O biraz zor bir şey çünkü dikkatli bir şekilde taktım ama ona da bakacağım.

Buna benzer ben de problem yaşamıştım. HAGS'yi kapatınca düzelmişti. Belki grafik ayarlarından da donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilirsiniz. Belki düzelir. Eğer olmuyorsa eski sürücüleri kurup denediniz mi hiç?

1762960823782.webp

Bu iki ayar açıktı, ikisini de kapattım. Yapmam gereken farklı bir şey var mı? Ve hayır, eski sürücü kurmayı denemedim hiç. Şu an aktif olarak 581.80 var.